Είναι μεγάλη τιμή για ένα μοντέλο, να έχει τον τίτλο της “Victoria’s Secret Angel”. Το να είσαι… αγγελάκι για ένα από τα πιο σημαντικά brand εσωρούχων παγκοσμίως και μέρος ενός από τα πιο φαντασμαγορικά fashion shows του πλανήτη είναι λόγοι αρκετοί για κάποιες σαν την Joan Smalls ή την Candice Swanepoel, να θέλουν μια θέση στην πασαρέλα αυτή.
Η τηλεοπτική προβολή αυτού του show γίνεται κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου, αλλά ευτυχώς για εμάς, όλα τα διεθνή μέσα ήταν εκεί για να μας ρίξουν λίγο…φως για το τι συνέβει στο φετινό show. Με τον The Weeeknd, την Lady Gaga και τον Bruno Mars να είναι οι 3 μουσικοί καλλιτέχνες που συνόδευσαν τα μοντέλα στην πασαρέλα, διάβασε παρακάτω τα 5 πιο σημαντικά συμβάντα από το πρόφατο show.
#1. Το show έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Παρίσι και τον θρυλικό χώρο του Grand Palais. Το show άνοιξε η Elsa Hosk.

#2. Η 1η guest του show που τραγούδησε live ήταν η Lady Gaga η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα ημιδιάφανο μαύρο φόρεμα, γεμάτο από κεντητά τριαντάφυλλα.

#3. Στο show συμμετείχαν όλα τα topmodels του χώρου αυτή την στιγμή, όπως η Gigi Hadid, Kendall Jenner, Joan Smalls, Adriana Lima κ.ά, ενώ στο κοινό βρίσκονταν πολλές διασημότητες από τον χώρο της μόδας όπως ο Riccardo Tisci, o Olivier Rousteing, o Lenny Kravitz κ.ά.

#4. Για το δεύτερο μέρος του show τραγούδησε ο Bruno Mars ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας μια καφέ γούνα και Christian Louboutin μποτάκια.

#5. Η Irina Shayk περπάτησε και αυτή την πασαρέλα της VS, αν και εγκυμονούσα, καλύπτοντας διακριτικά την κοιλίτσα της.

#6. Ο The Weeknd ήταν και αυτός ένας από τους μουσικούς που τραγούδησαν στο show και ο οποίος δεν δίστασε να «απευθύνει» (μουσικά) τον λόγο και στην πρώην κοπέλα του και μοντέλο Bella Hadid.
