Skip to main content

FASHION NEWS

Εσύ τι προτιμάς; Το Παρίσι ή το Λος Άντζελες;

Μπορείς να το αποφασίσεις μέσα από την νέα συλλογή της SwarovskiUrban Romance”, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’17!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω αν προτιμάς να πίνεις café au lait με θέα τον Πύργο του Άιφελ ή ένα Cosmopolitan μετά από μια μέρα ατελείωτου shopping στον φημισμένο δρόμο Rodeo Drive του L.A. Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις αν είσαι το απόλυτο “Paris gal” ή “L.A girl”, η Swarovski μπορεί να σε βοηθήσει! Εμάς τουλάχιστον μας βοήθησε να το ανακαλύψουμε την Τρίτη το βράδυ στην παρουσίαση της νέας της συλλογής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’17 στο roof του Gazarte.

Η Swarovski Hellas παρουσίασε λοιπόν τη νέα συλλογή κοσμημάτων της, σε μία εκδήλωση που μας ταξίδεψε όλους από τους ρομαντικούς δρόμους του Παρισιού έως τις φωτεινές λεωφόρους του Λος Άντζελες. Η συλλογή για τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένη από τον αστικό ρομαντισμό και τις μοντέρνες και ιδιαίτερες πλευρές των δύο πόλεων.

Όλες οι δημιουργικές προτάσεις της Swarovski για τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένες από αστικές περιοχές του Παρισιού και του Λος Άντζελες. Τα κοσμήματα της συλλογής αποπνέουν διαφορετικά είδη στυλ που ποικίλλουν από τον ρομαντισμό έως το urban στοιχείο και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους της σύγχρονης γυναίκας. Η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski αναφέρει: «Η ρομαντική πλευρά του Παρισιού εκφράζεται μέσα από τα δροσερά, λουλουδένια χρώματα και τα γεμάτα θηλυκότητα σχέδια, ενώ οι μοντέρνες αρχιτεκτονικές δομές έχουν επηρεάσει τα κοσμήματα με πιο γεωμετρικό στυλ. Το Λος Άντζελες είναι πηγή έμπνευσης για τα σχέδια με ρευστές γραμμές σε στυλ gypset, καθώς και για τα «must» μοτίβα φοινικόδεντρων».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν στο ρομαντικό Παρίσι και το μοντέρνο Λος Άντζελες με τις νέες μοναδικές λαμπερές δημιουργίες της Swarovski. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι Άννα Βίσση, Ευρυδίκη, Τάμτα, Νατάσσα Μποφίλιου, Νικολέττα Καρρά, Ματθίλδη Μαγγίρα, Εύη Φραγκάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Νίνα Λοτσάρη, Γιώργος Χατζηπαύλου, Ιωάννα Πηλιχού, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Κλέλια Πανταζή, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Κοντοβά, Χριστίνα Βραχάλη, Josephine, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Kωνσταντίνα Κλαψινού, Stereo Soul, Courtney Parker, Καρολίνα De Sοuza, Τίνα Μιχαηλίδου, Σόφη Πασχάλη, Σαλίνα Γαβαλά, Άννα Πρελεβιτς, Αχιλλέας Χαρίτος, Βρεττός Βρεττάκος, Πάρης Βαλταδώρος και Στέλιος Κουδουνάρης. Τις εντυπώσεις έκλεψε η κα Anouchka Rafail Swarovski που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μάγεψε με την παρουσία της.

Έτσι λοιπόν, ανακαλύψαμε ποιος από τους δύο προορισμούς μας ταιριάζει περισσότερο και αναλόγως ο καθένας μας πήρε ένα «εισιτήριο» για Παρίσι ή Λος Άντζελες, ταξιδεύοντας στα ειδικά διαμορφωμένα booth.

Ο Νίκος Φραγκιάς με την καθηλωτική φωνή του προλόγισε τη συγγραφέα Ρενέ Στυλιαρά η οποία ανάγνωσε το κείμενό της εμπνευσμένο από τη συνεργασία της Swarovski με την Ευρυδίκη για την κυκλοφορία του νέου Video Clip «Μια μέρα ξύπνησα», το οποίο προβλήθηκε σε πρώτη προβολή και κυκλοφορεί 5/12. Το highlight της βραδιάς ήταν η μοναδική παρουσία και η βελούδινη φωνή της αγαπημένης Ευρυδίκης σε unplugged ερμηνείες γνωστών γαλλικών τραγουδιών συνοδεία πιάνου μεταφέροντάς μας στον ρομαντισμό της Παριζιάνικης κουλτούρας.

Ανακάλυψε λοιπόν και εσύ την νέα συλλογή της Swarovski και δες τι προτιμάς. Το Παρίσι ή το Λος Άντζελες;

 

2017-ss-swarovski-01.JPG

Γιάννης Κουτσαφτάκης, Ρόνα Μαυρέλου, Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας Swarovski Hellas,  Έλενα Γεωργανά  Γενική Διευθύντρια Swarovski Hellas, Τάμτα και Anouchka Rafail Swarovski

 

2017-ss-swarovski-02.JPG

Έλενα Γεωργανά  Γενική Διευθύντρια Swarovski Hellas, Άννα Βίσση, Sally Hershberger

 

2017-ss-swarovski-03.JPG

Η Ευρυδίκη ερμηνεύοντας μοναδικά γαλλικά τραγούδια με τη συνοδεία πιάνου

 

2017-ss-swarovski-04.JPG

Η Άννα Βίσση θαυμάζοντας τη νέα συλλογή της Swarovski SS 17

 

2017-ss-swarovski-05.JPG

Τάμτα, Νίνα Λοτσάρη και Σόφη Πασχάλη

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός