«Παρέλαση» μοντέλων στην νέα καμπάνια του Balmain

Ο γνωστός οίκος φέρνει το γνωστό #BalmainArmy για την νέα του καμπάνια!

Κέλλυ Νόβακ

Ένας οίκος όπως ο Balmain, που έχει την αναγνώριση που έχει, δεν θα γινόταν να δημιουργήσει ούτε μια βαρετή συλλογή και σίγουρα, ούτε μια βαρετή καμπάνια.

Και φυσικά, σε αυτό έπαιξε ρόλο όχι μόνο το concept το οποίο μπορεί μεν να είναι λίγο γενικό, αλλά εντυπωσιακό παρόλα αυτά, όπως φυσικά και τα πανέμορφα μοντέλα που πρωταγωνιστούν σε αυτή. Oι Isabeli Fontana, Doutzen Kroes και Natashy Poly λοιπόν, γνωστές μούσες και του Oliver Rousteing εξάλλου, είναι μερικά από τα μοντέλα που ποζάρουν με χάρη και κυρίως attitude στην καμπάνια για την ανοιξιάτικη καμπάνια του brand.

Ο –καταπληκτικός- Steve Klein απαθανατίζει τα γνωστά μοντέλα, έτσι όπως μόνο αυτός γνωρίζει, σε ένα «ερημικό» σκηνικό στον δρόμο. Και φυσικά το σκηνικό δεν χρειάζεται να είναι πιο… πλούσιο όταν τα ρούχα της συλλογής είναι αρκετά από μόνα τους για να δώσουν το glam που χρειάζεται η φωτογράφηφη και με το οποίο έχουμε εξάλλου συνδέσει τον γνωστό γαλλικό οίκο.

Απόλαυσε παρακάτω την καμπάνια για την συλλογή Spring ’17 λοιπόν, καθώς και αυτή για την Eyewear Collection του οίκου Βalmain.

 

Balmain-Spring-Summer-2017-Campaign01.jpgBalmain-Spring-Summer-2017-Campaign02.jpgBalmain-Spring-Summer-2017-Campaign05.jpgBalmain-Spring-Summer-2017-Campaign06.jpgBalmain-Spring-Summer-2017-Campaign07.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares