Skip to main content

FASHION NEWS

O Steven Meisel και η εντυπωσιακή ασπρόμαυρη καμπάνια μόδας

Ο αναγνωρισμένος φωτογράφος μας… μαγεύει για άλλη μια φορά!


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά μιλώντας, θεωρώ ότι ο Steven Meisel είναι ένας από τους πιο πρωτοποριακούς φωτογράφους μόδας. Οι φωτογραφίες του έχουν πάντα μια ξεχωριστή αισθητική, μέσα από την οποία η προσωπική του ταυτότητα δεν παραλείπει να είναι πάντα παρούσα. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την εκφράσει μέσα από τις χαρακτηριστικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο ασπρόμαυρο φιλμ και χωρίς άδικο, καθώς μέσα από αυτό, οι φωτογραφίες του σαν να μοιάζουν πιο «ζωντανές» και γλαφυρές από κάθε άλλη φορά.

Φαντάζεσαι λοιπόν τον ενθουσιασμό μου, όταν είδα ότι ανέλαβε την νέα καμπάνια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 της Zara. Δεν είναι συχνό πάντα το φαινόμενο ότι ένας τόσο αναγνωρισμένος φωτογράφος μόδας αναλαμβάνει να επιμεληθεί μια καμπάνια για ένα brand που προσφέρει ρούχα μαζικής παραγωγής και όχι των πιο exclusive και high-end οίκων με τους οποίους συνήθως συνεργάζεται.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας; Για άλλη μια φορά συγκλονιστικό. Δεν θα περιμέναμε και τίποτα λιγότερο από τον ίδιο εξάλλου. Αλλά σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο και η συμμετοχή γνωστών και ανερχόμενων μοντέλων (βλ. Lexi Boling, Kiki Willems, Yoon Young Bae κ.ά.), αλλά φυσικά και τα ρούχα της ίδιας της συλλογής.

Η «δραματική» αντιμετώπιση του Meisel αλλά και του styling των σχεδόν «σμιλευμένων» φορμών και ρούχων, έχουν δυναμικά συνθέση μια άκρως εντυπωσιακή καμπάνια μόδας.

 

Απόλαυσέ την παρακάτω!

Zara-Spring-Summer-2017-Campaign01.jpg Zara-Spring-Summer-2017-Campaign02.jpg Zara-Spring-Summer-2017-Campaign04.jpg Zara-Spring-Summer-2017-Campaign07.jpg Zara-Spring-Summer-2017-Campaign11.jpg Zara-Spring-Summer-2017-Campaign12.jpg Zara-Spring-Summer-2017-Campaign13.jpg 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.