Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτό είναι το απόλυτο γυναικείο running παπούτσι

Το πιο πρωτοποριακό παπούτσι, φτιαγμένο ειδικά για το γυναικείο πόδι.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν νομίζω ότι η κυκλοφορία του νέου UltraBOOST X, της adidas, θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη χρονική περίοδο από αυτή. Πάνω στην στιγμή που εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, βγαίνουν στους δρόμους υποστηρίζοντας το φύλο τους, αυτό το παπούτσι νιώθω ότι αντανακλά απόλυτα τις ανάγκες μας. Για πρώτη φορά, λοιπόν, δημιουργείται ένα παπούτσι σχεδιασμένο αποκλειστικά για γυναίκες. Όχι για γυναίκες ΚΑΙ άνδρες, αλλά μόνο για εμάς αποκλειστικά. Το απόλυτο παπούτσι για το τρέξιμο, έχει τώρα… γυναικεία μορφή! Κυριολεκτικά! Και αυτό, γιατί για την κατασκευή αυτού του παπουτσιού, οι δημιουργοί της adidas είχαν ως «οδηγό» την ανατομία ενός γυναικείου ποδιού.
 

adidasUltraBOOSTX-01.jpg
 

Πιο συγκεκριμένα, το πιο πρωτοποριακό και τεχνικά άρτιο αυτό παπούτσι για τρέξιμο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του UltraBOOST με δεδομένα για την κίνηση και ανατομία του γυναικείου ποδιού, χάρις στο σύστημα ARAMIS που χρησιμοποίησε η adidas και που επιτρέπει live δοκιμές πάνω στην κίνηση του σώματος. Το νέο παπούτσι σχεδιάστηκε για να αντανακλά τη φυσική φόρμα του ποδιού κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ώστε να ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο τις επιδόσεις της γυναίκας runner, καθώς η adidas κατάφερε να αναλύσει ακριβώς τα σημεία του γυναικείου πέλματος που χρειάζονται περισσότερη στήριξη, καθώς και τα σημεία που διαστέλλονται κατά το βηματισμό και χρειάζονται περισσότερο χώρο στο παπούτσι. Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής είναι ο μοναδικός σχεδιασμός του νέου UltraBOOST X.

Η νέα καινοτομία που ενσωματώνεται στο UltraBOOST X είναι η προσαρμοζόμενη καμάρα σε συνδυασμό με την κορυφαία πλεκτή επένδυση από Primeknit στο επάνω μέρος και την ειδικά σχεδιασμένη ενδιάμεση σόλα, που κάνουν το παπούτσι να εφαρμόζει απόλυτα στο γυναικείο πόδι επιτρέποντάς του να διατηρεί τη φυσική του κίνηση ενώ τρέχει. Η ενδιάμεση σόλα με υλικό BOOST σε όλο το μήκος της προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας, ενώ διατηρεί την ανθεκτικότητά της και τις εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις καιρικές συνθήκες. H εξωτερική σόλα από Stretchweb Continental Rubber είναι ειδικά σχεδιασμένη για το γυναικείο πάτημα με σκοπό να προσφέρει υψηλή πρόσφυση.

Το νέο UltraBOOST X έρχεται για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της γυναίκας runner. Πρόκειται για τη γυναίκα που θέλει να βελτιώνει τη ζωή της, που τρέχει για να  για να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα, για να πάρει ενέργεια και να νιώσει αυτοπεποίθηση και χαρά. Θέλει διαρκώς να βελτιώνεται αλλά και να περνάει καλά. Μπορεί να τρέξει στο Μαραθώνιο, χωρίς να είναι μαραθωνοδρόμος αλλά τρέχει για να πετύχει μια πρόκληση, για να δώσει κίνητρα στον εαυτό της να κάνει το κάτι παραπάνω ή για να ζήσει την εμπειρία και να γίνει μέρος της δρομικής κοινότητας και πάνω απ’ όλα θέλει να έχει στυλ και να αισθάνεται όμορφη όταν τρέχει. Το χαρακτηριστικό σχέδιο του UltraBOOST X δίνει στη γυναίκα δρομέα τη δύναμη που χρειάζεται για να πιάσει και να ξεπεράσει τους στόχους της – είτε είναι να σηκωθεί στις 5.30 τα ξημερώματα για να τρέξει, είτε είναι ο πρώτος της αγώνας των 10χλμ., είτε ένα προσωπικό ρεκόρ στην αγαπημένη της διαδρομή. 

adidasUltraBOOSTX-04.jpg
 

Παράλληλα με το παπούτσι λανσάρεται και ολόκληρη η συλλογή ένδυσης UltraBOOST X που περιλαμβάνει ένα Primeknit t-shirts, σορτς, κολάν και γιλέκα. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη πάνω στο μοναδικό σχέδιο του παπουτσιού, κρατώντας το σώμα σε αρμονία με το περιβάλλον κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. 
 

adidasUltraBOOSTX-02.jpg adidasUltraBOOSTX-03.jpg

 

Το νέο UltraBOOST X έρχεται από τις 08.02 στα adidas Stores Ερμού, Ψυχικού και Καλλιθέας και από τις 22.02 σε όλα τα υπόλοιπα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών. Ανακάλυψε το και ζήσε τη νέα running εμπειρία!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.