
FASHION NEWS
Η Swarovski «κατέλαβε» τις πασαρέλες στην Εβδομάδα Μόδας της Νέα Υόρκη
Τα εντυπωσιακά κοσμήματα του γνωστού brand δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα fashion shows!
Η Swarovski συνεχίζει την μακρόχρονη φήμη της ως βασικός υποστηρικτής της δημιουργικότητας και των ανερχόμενων ταλέντων στη μόδα μέσω των συνεργασιών στις εβδομάδες μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι.
Ξεκινώντας από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη (NYFW), η συνεργασία της Swarovski με πρωτοποριακούς σχεδιαστές περιλαμβάνει τα τρία μέλη του προγράμματος Swarovski Collective Creatures of the Wind, Rosie Assoulin και Tome που θα «έκλεισαν» το NYFW με τις τελευταίες τους συλλογές. Η Swarovski επίσης θα συνεργαστεί με κάποια από τα πιο συναρπαστικά ονόματα της μόδας, στα οποία περιλαμβάνονται ο νικητής του βραβείου 2016 CFDA Swarovski για ανερχόμενα ταλέντα Brandon Maxwell, οι νικητές του Vogue Fashion Fund 2016 Brock Collection, η νικήτρια του Woolmark Prize 2016 Gabriela Hearst, Jason Wu, και Jeremy Scott, οι οποίοι θα αποκαλύψουν τις κρυστάλλινες πινελιές στις συλλογές τους.
Η Swarovski θα συνεχίσει την υποστήριξή της στις διεθνείς εβδομάδες μόδας με επιδείξεις και παρουσιάσεις από τους Emilia Wickstead, Faustine Steinmetz, Mary Katrantzou και Sadie Williams, καθώς και τους αξιόλογους νέους A.V Robertson και Roberta Einer στο Λονδίνο; Arthur Arbesser και Vivetta στο Μιλάνο; και Aalto, Anne Sofie Madsen, Wanda Nylon και Koché στο Παρίσι.
Αυτοί είναι οι σχεδιαστές και τα brands όπου συμπεριέλαβαν τα κοσμήματα Swarovski στις συλλογές τους: Η Swarovski περήφανα υποστηρίζει τους ακόλουθους σχεδιαστές στην Εβδομάδα Μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 στη Νέα Υόρκη.
Adeam
Alexander Wang
Brandon Maxwell
Brock Collection
Cinq à Sept
Creatures of the Wind
Gabriela Hearst
Jason Wu
Jeremy Scott
Rosie Assoulin
Sachin & Babi
Sally La Pointe
Sandy Liang
TOME