Αυτή είναι η νέα μούσα του Karl Lagerfeld

Η Lottie Moss πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του οίκου Chanel.

Κέλλυ Νόβακ

kalampoka_660x200-2

Ήταν θέμα χρόνου για την νέαρη Lottie Moss να «κλείσει» μια σημαντική δουλειά που θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας επιτυχημένης καριέρας. Η αδερφή της Kate Moss, ακολουθεί και αυτή επάξια τα βήματά της Kate, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνια του οίκου Chanel.

Ο Karl Lagerfeld βρήκε, λοιπόν, την νέα του μούσα, και την φωτογραφίζει για «χάρη» της νέας ανοιξιάτικης συλλογής γυαλιών του γαλλικού οίκου. Η Lottie Moss ακολουθεί τα βήματα της Lily-Rose Depp και Willow Smith και γίνεται και αυτή μια από τις ανερχόμενες προσωπικότητες που φωτογραφίζονται για ένα τόσο σημαντικό brand.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή της Lottie με τον Οίκο, καθώς η ίδια συμμετείχε στην πασαρέλα του brand για την Metiers dArt συλλογή που έλαβε μέρος στο Παρίσι τον Δεκέμβριο.

Δες παρακάτω την καμπάνια!

 

01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_01.jpg 01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_02.jpg 01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_03.jpg 01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_04.jpg About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares