Αυτή είναι η νέα μούσα του Karl Lagerfeld

Η Lottie Moss πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του οίκου Chanel.

Κέλλυ Νόβακ

Ήταν θέμα χρόνου για την νέαρη Lottie Moss να «κλείσει» μια σημαντική δουλειά που θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας επιτυχημένης καριέρας. Η αδερφή της Kate Moss, ακολουθεί και αυτή επάξια τα βήματά της Kate, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνια του οίκου Chanel.

Ο Karl Lagerfeld βρήκε, λοιπόν, την νέα του μούσα, και την φωτογραφίζει για «χάρη» της νέας ανοιξιάτικης συλλογής γυαλιών του γαλλικού οίκου. Η Lottie Moss ακολουθεί τα βήματα της Lily-Rose Depp και Willow Smith και γίνεται και αυτή μια από τις ανερχόμενες προσωπικότητες που φωτογραφίζονται για ένα τόσο σημαντικό brand.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή της Lottie με τον Οίκο, καθώς η ίδια συμμετείχε στην πασαρέλα του brand για την Metiers dArt συλλογή που έλαβε μέρος στο Παρίσι τον Δεκέμβριο.

Δες παρακάτω την καμπάνια!

 

01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_01.jpg 01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_02.jpg 01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_03.jpg 01_Spring-Summer-2017-eyewear-ad-campaign-Pictures-by-Karl-Lagerfeld_04.jpg About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares