Skip to main content

FASHION NEWS

Μία… κλεφτή ματιά στην ανοιξιάτικη συλλογή που θα γίνει η αγαπημένη σου

Μπες και εσύ στον κόσμο του Ted Baker!


Κέλλυ Νόβακ

Meet the Bakers: Σε έναν κόσμο γεμάτο «γκρίζο»… οι φαν του αγαπημένου μας αγγλικού οίκου, Ted Baker, καταφέρνουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος και να τραβήξουν την προσοχή όλων! Ως γνωστόν, το φημισμένο brand διαθέτει την αγγλική κομψότητα των προαστείων αλλά και τη fashion forward αισθητική του downtown κέντρου, στην οποία λίγοι μπορούν να αντισταθούν!

Το brand Ted Baker λοιπόν, προσκάλεσε όλους εμάς τους “Bakersfans, στο καφέ Ντεμοντέ για την παρουσίαση της νέας συλλογής. Η κολεξιόν για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, πρόκειται να γίνει από τις πιο αγαπημένες σου για τη νέα σεζόν.

Και αυτό, γιατί η φετινή γυναικεία συλλογή του brand για την άνοιξη και το καλοκαίρι προκαλεί με τις νότες θηλυκότητας που εκπέμπει. Κλασικές σιλουέτες ενισχύουν τις βασικές, αρχιτεκτονικές γραμμές της συλλογής. Απαλές αποχρώσεις ασημένιου γκρι, κρεμ και ροζ διαμορφώνουν μια λεπτεπίλεπτη παλέτα χρωμάτων η οποία τονώνεται από προκλητικές πινελιές έντονων χρωμάτων όπως φούξια, κίτρινο και μπλε, για να απογειώνουν το ενδιαφέρον. 

 

dt-tedbaker-01.JPG

 

 

dt-tedbaker-04.JPG

Οι υφές είναι «άπιαστες» με όλες τις λεπτομέρειες που παρουσιάζονται τόσο μελετημένα: Διάφανη organza, όμορφα satin και jacquard διακοσμημένα με 3D λουλούδια, είναι μερικά από τα… σκανδαλιστικά στοιχεία που περιλαμβάνει η συλλογή. Τα prints είναι ακαταμάχητα, με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι, δελεαστικές πέρλες και εξωτικά άνθη – τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακά.

dt-tedbaker-05.jpgdt-tedbaker-06.jpgdt-tedbaker-07.jpgdt-tedbaker-08.jpgdt-tedbaker-09.jpgdt-tedbaker-10.jpg

Τα αξεσουάρ επιζητούν την προσοχή, με τον κλασσικό φιόγκο του Ted Baker να διακοσμεί τακούνια stiletto και αυστηρές τσάντες με έντονες, διαχρονικές statement λεπτομέρειες, αλλά και κομψά backpacks σε νέα πιο μαλακά σχέδια, διαθέσιμα σε παστελ ροζ και φλοραλ αποχρώσεις.
 

dt-tedbaker-03.JPGdt-tedbaker-02.JPG

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός