Skip to main content

FASHION NEWS

Μπες τώρα στον κόσμο της Silvian Heach

Το ιταλικό brand πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της συλλoγής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017/2018!


Κέλλυ Νόβακ

Θέλεις να αισθάνεσαι πάντα δυναμική και γοητευτική με τις εμφανίσεις σου; Μπες τότε στον κόσμο της Silvian Heach, και πίστεψέ με, δεν θα χάσεις! Το ιταλικό brand, αγαπάει το γυναικείο φύλο και σύντομα θα αγαπήσουμε και εμείς περισσότερο το γνωστό brand, καθώς η νέα του συλλογή είναι σχεδιασμένη με καλό γούστο και ποιοτικά υλικά συνδυασμένα με το πάθος για την προσοχή στην λεπτομέρεια.

Την Πέμπτη 02 Μαρτίου λοιπόν, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το all day Press Event της SILVIAN HEACH & SH by Silvian Heach για την αποκλειστική και επίσημη παρουσίαση της συλλογής Fall / Winter 2017/2018, η οποία θα βρίσκεται διαθέσιμη στα καταστήματα τον Οκτώβριο 2017. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο showroom της εταιρείας ESSE DUE, επίσημο διανομέα της SILVIAN HEACH & SH by Silvian Heach στην Ελλάδα, ο οποίος διαμορφώθηκε σύμφωνα με το μοναδικό στιλ του ιταλικού brand και έδωσε στους καλεσμένους τη δυνατότητα  να γνωρίσουν, να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με τα ρούχα της συλλογής, πρώτοι και σε αποκλειστικότητα!

Σχετικά με την συλλογή: Τέσσερα διαφορετικά moods δημιουργούν τη νέα συλλογή SILVIAN HEACH Fall / Winter 2017/2018, η οποία περιλαμβάνει συναρπαστικά looks για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ: 

 

SILVIAN_HEACH_PRESS_EVENT_FW1718_COLLECTION_001.JPG 

Preppy Performance: Κεντητές λεπτομέρειες, βολάν και εφαρμοστές δαντέλες εισβάλλουν στη συλλογή σε μια παλέτα μαλακών χρωμάτων στις αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και της άμμου. Τα βελούδινα ενδύματα, οι γούνες και τα παλτό αναμιγνύονται με vintage στάμπες δημιουργώντας ένα εκπληκτικό και σικάτο αποτέλεσμα.

New Grunge: Η τάση της New Grunge αποτελεί την έμπνευση για όλη την συλλογή σε μια έκρηξη του mix & match των floral prints και της πολυχρωμίας. Το "ψεύτικο ατημέλητο" είναι σίγουρα μία από τις πιο δυνατές τάσεις για την επόμενη σεζόν, ενώ από τη συλλογή δεν λείπει το στρατιωτικό ύφος σε πράσινους τόνους σε φωτεινό lurex.

Essential: Η Essential διάθεση μας ταξιδεύει στον κόσμο των 90’ς με τα βασικά της στοιχεία να είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο του αθλητισμού της εποχής, αντιπροσωπευτικά της οποίας ήταν τα oversized παντελόνια, σαλοπέτες, μπλουζάκια, σακάκια και παλτό.

Opulence: Τα κομμάτια της σειράς Opulence, με χαρακτηριστικά animal prints και δερμάτινα, μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο γεμάτο από πολυτέλεια και ρομαντισμό. Η σειρά περιέχει προτάσεις για βραδινά και κοκτέιλ φορέματα  που συμπληρώνουν την ντουλάπα της γυναίκας Silvian Heach.

 

SILVIAN_HEACH_PRESS_EVENT_FW1718_COLLECTION_002.JPG


Όσον αφορά την SH by Silvian Heach συλλογή (η πιο νεανική και οικονομική σειρά του brand): Η συνεχής αναζήτηση για νέες τάσεις ιδιαίτερα εστιασμένες στην pop κουλτούρα οδηγούν στη δημιουργική ανακατεύθυνση της SH η οποία ξεκίνησε ήδη από τη σεζόν SS17 και έχει προκαλέσει πολύ θερμές κριτικές από trendsetters, fashionistas και fashion editors σε όλο τον κόσμο. Η ανέμελη αισθητική και οι vintage αποχρώσεις, σε συνδυασμό με τα έξυπνα prints και τις κεντητές λεπτομέρειες, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα ανατρεπτικό και συνάμα εντυπωσιακό. Τα ρούχα συνδυάζονται εξαιρετικά, ενώ δεν λείπουν τα έντονα χρώματα όπως το μώβ, το πράσινο, το κόκκινο, το ροζ, τα animal prints. Η συλλογή FW 17-18 περιλαμβάνει νεανικά ρούχα, ικανά να τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε περίσταση, τη στιγμή που η έντονη αίσθηση vintage προσαρμόζεται ιδανικά στις γραμμές που επιβάλλει η μόδα του σήμερα.
 

SILVIAN_HEACH_PRESS_EVENT_FW1718_COLLECTION_003.JPG


Για περισσότερα νέα, μπες στην σελίδα του brand στο Facebook.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;