Οι καλύτερες instagram φωτογραφίες από την επέτειο του Air Max Day

Έτσι γιόρτασε η Αθήνα τον ερχομό του νέου Air Max!

Κέλλυ Νόβακ

 “These b!#%^$ want Nikes”, είπε πρόσφατα σε στίχο του ο Frank Ocean και είχε δίκιο. Γιατί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σε μικρή κι όλας ηλικία, θυμάμαι να ζητάω από τους γονείς μου να μου αγοράσουν ένα ζευγάρι Air Max της Nike. Άπαξ και περπατούσα με αυτά τα παπούτσια στο προαύλιο του σχολείου, όλοι θα ήξεραν ότι είμαι κουλ. Και τόσα χρόνια μετά είμαι και πάλι εδώ και μιλάω για τα Air Max. Για το πιο κουλ παπούτσι της Nike. Και φυσικά, όταν το γνωστό brand μας προσκάλεσε να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου μοντέλου, θα ήμουν τρελή να μην βρεθώ εκεί, παρέα με όλα τα υπόλοιπα κουλ «παιδιά του σχολείου».

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 26 Μαρτίου ήμουν και εγώ στην ταράτσα του Bios, μαζί με όλους τους sneaker lovers και φαν του γνωστού sportswear brand, για να γιορτάσουμε το εν λόγω νέο μοντέλο, Nike Air VaporMax Flyknit. Ο συννεφιασμένος καιρός δεν σταμάτησε κανέναν μας πάντως από το να περάσουμε ωραία και να θαυμάσουμε τις υπέροχες εκπλήξεις που μας επιφύλασσαν οι διοργανωτές του brand: μιλάω για τη έκθεση φωτογραφίας, όπου πρωταγωνιστούν aerial φωτογραφίες με την υπογραφή του Κώστα Σπαθή, εμπνευσμένες από τις αγαπημένες γειτονιές της Αθήνας, το open photobooth όπου μπορούσαμε να βγάλουμε -σχεδόν- επαγγελματικές φωτογραφίες, το open bar (ποτέ δεν απογοητεύει το brand!) και φυσικά, το drone με το οποίο έφτασε στον χώρο το νέο Air Max! Όλα μαζί, παρέα με την χαλαρή και ευχάριστη διάθεση που είχαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί, μαρτυρούσαν την επιτυχία του event.

Και έχω αποδείξεις για αυτά που σου λέω. Φωτογραφικό υλικό, από τους… insiders του πάρτυ, δηλαδή όλους εμάς που βρεθήκαμε στο event και δεν κρατιόμασταν να μοιραζόμαστε κάθε τρεις και λίγο, μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, στο Instagram Stories του προφίλ μας. Μόνο αν δεις τις παρακάτω φωτογραφίες θα πάρεις μια πραγματική γεύση της όμορφης αυτής βραδιάς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BSIzyHNlwSI/?taken-by=myurbancanvas

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BSHGBxvA0a5/?taken-by=tasosbbc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BSHKIWKlr-P/?taken-by=yummyangel_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BSImh2dlQ1m/?taken-by=kanonidou_s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BSHKIWKlr-P/?taken-by=yummyangel_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares