Πώς να βάλεις λίγη... περιπέτεια στις εμφανίσεις σου

Η νέα συλλογή της Desigual σου δείχνει τον δρόμο!

Κέλλυ Νόβακ

Η συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 της Desigual εμπνέεται από τις δυναμικές και περιπετειώδεις γυναίκες που θέλουν να ανακαλύψουν κάθε γωνιά του πλανήτη. Το ελεύθερο πνεύμα τους και η επιθυμία του ταξιδιού αντανακλάται στα prints, τα χρώματα και τις λεπτομέρειες των ρούχων και των αξεσουάρ της νέας συλλογής. Οι γραμμές είναι ιδιαίτερα άνετες και τα υφάσματα ελαφριά με το βαμβάκι, το μετάξι και τη δαντέλα σε πρωταγωνιστικό ρόλο να αγκαλιάζουν απαλά το γυναικείο σώμα. Οι χαρακτηριστικές υφές της Desigual ανανεώνονται με τρισδιάστατα κεντήματα, patchwork, διακοσμητικά πετράδια και παγιέτες σε animal, tropical και ethnic prints που εκφράζουν τη μαγεία του ταξιδιού και της περιπέτειας.

Η Global Traveller ξέρει πώς να εντάξει τις χειροποίητες παραδοσιακές λεπτομέρειες σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση δημιουργώντας τα πιο αυθεντικά chic σύνολα με βασικά κομμάτια φορέματα, τζιν και ελαφριά πανωφόρια. Στα φορέματα κυριαρχεί το μάξι, αλλά υπάρχει και ως νέα πρόταση το T-shirt dress (έως το γόνατο) με δαντέλες και διαφάνειες, ενώ πολύ χαρακτηριστικό της συλλογής είναι και το tie-dye print. Στα πανωφόρια βλέπουμε παρκά που αποτελούν τη θηλυκή εκδοχή του μιλιτέρ και bomber jackets αντί για blazers. Τα denim αποπνέουν εξωτικό αέρα χάρη στις δαντέλες και στα υπέροχα κεντήματά τους.

Όπως πάντα, οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται με μοναδικά αξεσουάρ για όλο το 24ωρο που μπορούν να συνοδέψουν από τα πιο urban μέχρι τα ιδιαίτερα βραδινά σύνολα. Εδώ τα trends εμπλέκονται το ένα με το άλλο, καθώς βλέπουμε για παράδειγμα floral στοιχεία σε μιλιτέρ σχέδια και βραδινά κεντήματα σε casual υλικά.

desigual_ss17_01.jpgdesigual_ss17_02.jpgdesigual_ss17_03.jpgdesigual_ss17_04.jpgdesigual_ss17_05.jpgdesigual_ss17_06.jpgdesigual_ss17_07.jpgdesigual_ss17_08.jpgdesigual_ss17_09.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares