Αυτά τα κοσμήματα είναι βγαλμένα από παραμύθι!

Δες τη νέα συλλογή PANDORA. 

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014 της PANDORA μας υποδέχεται με ένα ταξίδι ανακάλυψης που αγκαλιάζει λαμπερά φύλλα, μυστικά λουλούδια, ιριδίζουσες πέρλες με χρυσές εκρήξεις φωτός, αλλά και το μυστικό του νυχτερινού ουρανού, που αποδεικνύει περίτρανα τη συνεχή ερωτική σχέση της μόδας με τη φύση.

Το σύμπαν συνωμότησε και η PANDORA δημιούργησε μία από τις πιο όμορφες συλλογές βγαλμένη σαν από παραμύθι, αφού οι σχεδιαστές της εμπνεύστηκαν ευφάνταστα κοσμήματα με γοητεία και μυστικισμό που προκαλεί μία αίσθηση απόκοσμου δέους για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τα λαμπερά φύλλα, κατασκευασμένα από μασίφ ασήμι με επίστρωση από κυβική ζιρκόνια, σε κάθε εκδοχή κοσμήματος PANDORA, θα αποτελέσουν αναμφισβήτητα ένα διαχρονικό κομμάτι-κλειδί, που θα περάσει από γενιά σε γενιά.

Κοσμήματα που μοιάζουν με γλυπτά, συνδυασμοί που θυμίζουν το φυσικό κόσμο, μυστηριώδη μαγικά floral μοτίβα, λαμπερά λευκά μαργαριτάρια και μαγευτικό μαύρο σμάλτο με πολύτιμο ασήμι. Λεπτεπίλεπτη, όμορφη και θηλυκή είναι η φθινοπωρινή συλλογή που γοητεύει με μυστικά λουλουδένια σύμβολα, σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μενταγιόν από μασίφ ασήμι ή χρυσό 14k, κυβική ζιρκόνια και άλλα πολύτιμα υλικά.

Το αποτέλεσμα της PANDORA Autumn/Winter Collection 2014, είναι μια εντυπωσιακή σειρά από γυναικεία δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, σύμβολα και μενταγιόν, τα οποία μπορεί να συλλέγει κανείς με την πάροδο του χρόνου και να δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα που συνδυάζουν το απόλυτα προσωπικό στυλ.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρεις στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου στο www.pandorashop.gr.

pandoraa350.jpg

pandoraaa350.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares