Skip to main content

FASHION NEWS

Logomania: Η νέα καμπάνια του Balenciaga είναι “pro logo”

Θα πάθεις εμμονή, να είσαι σίγουρη γι’ αυτό


Κέλλυ Νόβακ

Τι κι αν μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσουμε κάποιο designer item; Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να θαυμάζουμε το μεγαλείο τους. Ειδικά, όταν οι σχεδιαστές των items αυτών, μας τα παρουσιάζουν περήφανα μέσα από τις διαφημιστικές τους καμπάνιες! Καμπάνιες που πρόκειται για μια μίνι έκφραση και είδος τέχνης. Πέφτει δουλειά πίσω από αυτές και όχι μόνο όσον αφορά το styling ή τις φωτογραφίες καθ’ αυτές. Αλλά για το concept τους, το μήνυμά τους. Δεν είναι παίξε-γέλασε τα πράγματα πια. Ειδικά, όταν υπάρχει τόση προβολή μέσω των social media, η δουλειά σου πρέπει να είναι άψογη. Ακόμη περισσότερο βάρος έχεις όταν πρέπει να εκπροσωπήσεις ένα brand σαν τον οίκο Balenciaga. Νο worries βέβαια, γιατί ο Demna Gvasalia είναι οραματιστής.

Θέλει λοιπόν, να εκφράσει τους καπιταλιστικούς του πόθους, μέσα από την έξαρση της logomania που τον έπιασε! Θέλει να «περιγελάσει» και λίγο την σημερινή κοινωνία και καταναλωτική μανία που όλοι έχουμε απέναντι στην μόδα (και όχι μόνο) που μπορεί μεν να χρειάζεται (γιατί έτσι βγάζει λεφτά), αλλά από την άλλη, κάνει την μόδα και τα σχέδιά του περιστασιακά και «μαζικά». Οκέι, υπερβολή το τελευταίο καθώς δεν μπορεί ο καθένας μας να αποκτήσει έτσι ελαφρά την καρδία ένα item του οίκου Balenciaga, από την στιγμή που για να το αγοράσεις χρειάζεσαι δύο μηνιάτικα και βάλε.

Παρόλα αυτά, απολαμβάνουμε τα σχέδια του Gvasalia μέσα από την «τέχνη» του. Κάτι είναι κι αυτό.

Balenciaga-Fall-Winter-2017-Campaign01.jpgBalenciaga-Fall-Winter-2017-Campaign03.jpgBalenciaga-Fall-Winter-2017-Campaign04.jpgBalenciaga-Fall-Winter-2017-Campaign05.jpgBalenciaga-Fall-Winter-2017-Campaign06.jpgBalenciaga-Fall-Winter-2017-Campaign07.jpg

 

Σημείωση: Τις φωτογραφίες έχει επιμεληθεί ο Johnny Dufort και το styling η Lotta Volkova. Στην καμπάνια για την Fall /Winter 2017 συλλογή πρωταγωνιστούν η ηθοποιός Emma Let και η καλλιτέχνιδα Eliza Douglas μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

H Dr. Martens ξέρει να παρτάρει δυνατά!

Το αγαπημένο βρετανικό rebellious brand Dr. Martens, ανανέωσε και φέτος το ραντεβού του με τους φίλους των Doc boots σε ένα party που τα είχε όλα!

FASHION NEWS

Emily Ratajkowski και Irina Skayk εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους σε αγώνα των New York Knicks και των Miami Heat στο Madison Square Garden

Τι φόρεσαν τα εντυπωσιακά μοντέλα, για να παίρνουμε ιδέες και για τις δικές μας γηπεδικές εμφανίσεις!

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

H Taylor Swift ανακηρύσσεται Top 2023 Global Artist του Spotify και το γιορτάζει με την κυκλοφορία-έκπληξη του “You’re Losing Me (From The Vault)”

«Το να είμαι η Top 2023 Global Artist του Spotify είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο γενεθλίων και Χριστουγέννων που θα μπορούσατε να μου κάνετε», δήλωσε η δημοφιλέστατη τραγουδοποιός. 

BEAUTY NEWS

Brow tint: Η πιο hot beauty συνήθεια για τέλειο look κάθε μέρα!

Μάθε όσα θέλεις για να τονίσεις το βλέμμα σου & να κερδίσεις την τέλεια εμφάνιση κάθε μέρα!