Τολμάς να αντικαταστήσεις το νυφικό φόρεμα με μια bridal ολόσωμη φόρμα;

Ακολούθησε και εσύ τα βήματα της Amal Clooney!

Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι της άποψης ότι όσον αφορά την ημέρα του γάμου σου, πρέπει να είσαι όσο πιο «παραδοσιακή» γίνεται. Και εξηγώ: θεωρώ κρίσιμο την ημέρα εκείνη και μόνο, να είσαι όσο πιο διαχρονική γίνεται με την εμφάνισή σου. Να κοιτάς την φωτογραφία του γάμου σου μετά από πολλά χρόνια και να λες «το νυφικό μου ήταν τέλειο!». Το στιλ του να «αντέχει» στον χρόνο. Σίγουρα οι τάσεις είναι πάντα ελκυστικές και είναι ωραίο να υπάρχουν, αλλά σαν στοιχεία ή λεπτομέρειες πάνω στο ρούχο.

Παρόλα αυτά, θα σπάσω τον άγραφο κανόνα που έχω σχετικά με το ρούχο του γάμου, θέλοντας σήμερα να σου προτείνω κάτι διαφορετικό. Αντί του κλασικού νυφικού φορέματος, τι θα έλεγες να φορέσεις μια «νυφική» ολόσωμη φόρμα;

Ένα τέτοιο ρούχο επέλεξε για τον γάμο της και η Amal Clooney και θεωρώ ότι ήταν μια μίνι «αποκάλυψη»! Έχοντας πάντα μια μινιμαλιστική προσέγγιση απέναντι στο ρούχο αυτό, νιώθω ότι τελικά μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να είναι εξαιρετικά κομψή και κυρίως άνετη για την ημέρα εκείνη!

Αν πιστεύεις ότι ένα bridal jumpsuit είναι αρκετά απλό για να ξεχωρίσεις την ημέρα του γάμου σου, αρκεί να δεις τις παρακάτω!
 

5bridaljumpsuits_01.jpg

Elie Saab

5bridaljumpsuits_02.jpg

Zimmerman

5bridaljumpsuits_03.jpg

Misha Nonoo 

5bridaljumpsuits_04.jpg

Paper Crown

5bridaljumpsuits_05.jpg

Rosie AssoulinAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares