Ο Edward Enninful συγκεντρώνει τους… πάντες για την νέα καμπάνια της Gap

Μια καμπάνια που διαφημίζει το αγαπημένο σου ρούχο!

Κέλλυ Νόβακ

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μοντέλο; Η Christie Brinkley; Η αγαπημένη σου ηθοποιός; Μήπως η Priyanka Chopra; Ή μήπως λατρεύεις τα πιο νέα μοντέλα της εποχής μας, όπως την Jasmine Sanders ή την Adwoa Aboah; Όποιο και αν είναι το είδωλό σου, δεν έχει σημασία. Γιατί όλες αυτές οι γυναίκες και ακόμη περισσότερες πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια της Gap!

Με την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Edward Enninful (διευθυντή της βρετανικής Vogue), το γνωστό brand συγκεντρώνει σχεδόν τους πάντες για την νέα του καμπάνια που σκοπό έχει να προμοτάρει το αγαπημένο ρούχο όλων των ανθρώπων: το λευκό t-shirt!

Με το όνομα ‘Bridging the Gap’ η καμπάνια φιλοξενεί τις Alek Wek, Yara Shahidi, Lineisy Montero, Fernanda Ly, Maria Borges και Ellen Rosa και γιορτάζει την απλότητα του ρούχου αυτού!

«Λατρεύω το αισιόδοξο αμερικάνικο στιλ που γιορτάζει η Gap και την απλότητα που έχει ένα βασικό λευκό t-shirt που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Μεγαλώνοντας, αγαπούσα πολύ τις εικόνες που έβλεπα στην Αμερική και το γεγονός ότι είναι η χώρα της ελευθερίας και το σπίτι της γενναιότητας. Αυτό το project μιλάει για την αυθεντικότητα και τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν την αλήθεια τους», δηλώνει ο Enninful.

 

Γιόρτασε λοιπόν και εσύ παρέα με την Gap την ελευθερία και την προσωπική έκφραση!

gap2017_campaign_01.jpggap2017_campaign_02.jpggap2017_campaign_03.jpggap2017_campaign_04.jpggap2017_campaign_05.jpggap2017_campaign_06.jpggap2017_campaign_07.jpggap2017_campaign_08.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares