Ο σχεδιαστής του οίκου Saint Laurent, Hedi Slimane, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας Sonic όπου φωτογραφίζει μουσικούς τα τελευταία 15 χρόνια!

Η μόδα μέσα από τον φακό του!

Μαρία Μυλωνά

Η fashion blogger Κέλλυ Νόβακ (θα την βρεις στο http://ineedonemorefashionblog.tumblr.com/) μάς ταξιδεύει στον (φωτογραφικό) κόσμο του

Η φωτογραφία για τον Hedi Slimane είναι ότι ήταν για τον Yves Saint Laurent η τέχνη. Πηγή έμπνευσης αλλά και προσωπικής αναζήτησης. Ο Slimane πειραματιζόταν με την φωτογραφία από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια και ήταν τότε που ανακάλυψε την παράλληλη φύση της με τη μόδα. Πρόκειται για την δεύτερη έκθεση φωτογραφίας του γνωστού σχεδιαστή (η πρώτη ήταν το 2011 με το όνομα «California Song»). Αποτελείται από επιλεγμένες φωτογραφίες από το βιβλίο του Sonic τις οποίες έχει τραβήξει σε διάστημα 15 χρόνων και μαρτυρούν την σύνδεση του Slimane με τις μουσικές σκηνές του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης κ.ά, κάτι που λειτουργεί και ως αναφορά στις κολεξιόν του.

Η έκθεση θα παρουσιάζεται στο La Fondation Pierre Berge-Yves Saint Laurent στο Παρίσι και το βιβλίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο προς πώληση.

modasonic1.jpg

modasonic3.jpg

maodasonic2.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares