Skip to main content

FASHION NEWS

H Jennifer Lawrence φωτογραφίζεται για τα 125 χρόνια της αμερικάνικης Vogue

Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει για ένα από τα σημαντικότερα τεύχη του περιοδικού.


Κέλλυ Νόβακ

Ένα από τα σημαντικότερα τεύχη που κυκλοφορεί ένα περιοδικό μόδας μέσα τον χρόνο είναι αυτό του Σεπτεμβρίου. Είναι σε αυτό που δίνει το περιοδικό τον «τόνο» της χρονιάς. Τις μόδες, τα πρόσωπα που θα δούμε, όλα.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, το εξτρά «βάρος» του να κλείνεις και τα 125 χρόνια. Γιατί η αμερικάνικη Vogue έκλεισε τα 125 χρόνια και για να το γιορτάσει έφερε τα… μεγάλα όπλα. Τέσσερα, για την ακρίβεια, ή πέντε αν βάλουμε μέσα και την Jennifer Lawrence. Τα πράγματα λοιπόν, έχουν ως εξής:

Η Anna Wintour προ(σ)κάλεσε 3 φωτογράφους (Annie Leibovitz, Bruce Weber, Inez & Vinoodh) και ένα ζωγράφο (John Currin) να παρουσιάσουν την δική τους ματιά ως προς το πρόσωπο της cover star του τεύχους, Jennifer Lawrence. Κατά την διάρκεια των φωτογραφήσεων, ο filmmaker Mitch Springer ακολούθησε τους καλλιτέχνες καταγράφοντας στιγμιότυπα από τα παρασκήνια. Παράλληλα, η JLaw μιλάει με τον γνωστό ειλικρινή και χιουμοριστικό της τρόπο στην κάμερα, για την εμπειρία της αυτή.

Πέρα από το ενδιαφέρον βίντεο, εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι φωτογραφίες. Είναι θαυμάσιο να δεις πώς ο κάθε καλλιτέχνης, έχει «μεταφράσει» με τον δικό του τρόπο την εικόνα της γνωστής σταρ.

Απόλαυσε παρακάτω την φωτογράφηση αλλά και το τέλειο βίντεο, και αποφάσισε μόνη σου ποιος έκανε την καλύτερη «δουλειά», ώστε να αποτυπώσει την δική του εκδοχή της Jennifer Lawrence στο χαρτί.

Annie Leibovitz

https://www.instagram.com/p/BXkoQxFgYCN/

Bruce Weber

https://www.instagram.com/p/BXkoggSATaG/?taken-by=voguemagazine

John Currin

https://www.instagram.com/p/BXkopEuA9G6/?taken-by=voguemagazine

Inez & Vinoodh

https://www.instagram.com/p/BXkozvogdKJ/?taken-by=voguemagazine

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department