Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από μία συλλογή εσωρούχων

Η Τriumph εμπνέεται από το Art Nouveau για μια νέα, μαγευτική συλλογή!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί μια γυναίκα να βρει τον εαυτό της, μέσα από μια συλλογή ρούχων. Οκέι, ίσως όχι ακριβώς, αλλά σίγουρα ως ένα μεγάλο βαθμό. Γιατί για εμένα το να βρει μια γυναίκα το τέλειο σουτιέν είναι το Α και το Ω για την ψυχική της ηρεμία και υγεία!

Και σίγουρα, σε αυτό μας βοηθάει πάντα η Triumph! Και η συλλογή της για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2017, η οποία χαρακτηρίζεται από σαγηνευτικά εσώρουχα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση, σίγουρα θα σε κάνει να την βρεις (αυτή την ψυχική ηρεμία εννοώ!).

Σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς της, η Triumph μας βοηθάει να βρούμε το ιδανικό για το κάθε μας… εαυτό.

Η επιμονή στην λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει την Triumph να ξεχωρίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σειρές της Triumph, όπως η Amourette, στηρίζονται και αγαπιούνται από τις γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Είναι σειρές που προσδίδουν διαχρονικότητα, κομψότητα, ποιότητα και απαράμιλλη άνεση και εφαρμογή. Κάθε σεζόν λοιπόν, η Triumph ανανεώνει τα χρώματα, τα κοψίματα και τα σχέδια. Αυτή τη σεζόν επιφυλάσσει τη νέα εκδοχή Amourette Charm, που θα μας μαγέψει! 

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται, μη νομίζεις!

Το brand όπως κάθε σεζόν οδηγεί τις καινοτομίες και παρουσιάζει σειρές με γνώμονα την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας. Στα shapewear παρουσιάζει σειρές με Magic Wire, την αποκλειστική καινοτομία της ελαστικής και όχι μεταλλικής μπανέλας (Magic Boost, Magic Lily Sensation) καθώς και σειρές που διαμορφώνουν το σώμα (Αiry Sensation). Αυτό που μας μαγεύει όμως, είναι ότι όλα αυτά δε σημαίνουν ότι πρέπει να συμβιβαστούμε σε στιλ και αισθησιασμό. Η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles.  

17_aw_triumph_01.jpg17_aw_triumph_02.jpg17_aw_triumph_03.jpg17_aw_triumph_04.jpg17_aw_triumph_05.jpg17_aw_triumph_06.jpg17_aw_triumph_07.jpg17_aw_triumph_08.jpg

Σειρές seduction, σειρές αθλητικές, σειρές για καθημερινή άνεση όλη μέρα, σειρές διαχρονικές, σειρές για μεγάλο στήθος με προσήλωση στο μοντέρνο σχέδιο, σειρές homewear και σειρές με καθημερινά σλιπ για κάθε στιλ και περίσταση. Όλα αυτά σημαίνουν Triumph και σχεδιάζονται κάθε σεζόν για κάθε γυναίκα ξεχωριστά!17_aw_triumph_09.jpg17_aw_triumph_10.jpg17_aw_triumph_11.jpg

 

17_aw_triumph_12.jpg17_aw_triumph_13.jpg17_aw_triumph_14.jpg

…και συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία, το top model Jessica Hart και ο διάσημος φωτογράφος Rankin Join, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για τη νέα χειμερινή καμπάνια της Triumph! Μετουσιώνουν όλα όσα πρεσβεύει η γυναίκα στην καθημερινότητά της, με τους διαφορετικούς της ρόλους και το πως μπορεί να βρει το ιδανικό για κάθε της εαυτό!

Γιατί καμία γυναίκα δε μοιάζει με την άλλη και για την Triumph αυτό αποτελεί έμπνευση! 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

CELEBS

Ελένη Πετρουλάκη: Βραδινή έξοδος με τις κούκλες 17χρονες κόρες της

Η Μίλα και η Δωροθέα Ίβιτς μεγάλωσαν πολύ

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.