Τι σχέση έχει ο Monet με τον Louis Vuitton;

Την απάντηση έχει ο Jeff Koons.

Κέλλυ Νόβακ

Σε περίπτωση που δεν το είχες πάρει χαμπάρι την πρώτη φορά ή που απλά… ξαναχρειάζεσαι την… δόση σου, να σου πω ότι η πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία στον χώρο της μόδας, είναι για άλλη μια φορά γεγονός!

Ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον artist Jeff Koons, για μία δεύτερη συλλογή! Τι; Δεν έχεις δει ποτέ την πρώτη συνεργασία των δύο; Χάνεις!

Ο Koons δημιουργεί τσάντες των οποίων το τύπωμα είναι διάσημοι πίνακες καταξιωμένων ζωγράφων, όπως του Monet, του Manet, του Gaugun και πολλών, άλλων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δυο, συνεργάζονται, μετά από μία πρώτη, πολύ επιτυχημένη συλλογή.

Τις νέες τσάντες αποκάλυψε το brand, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, και τα σχέδια είναι ουσιαστικά μια συνέχεια του έργου του Koons, “Gazing Ball”.

Κάθε τσάντα περιλαμβάνει έναν εμβληματικό πίνακα, ενός σημαντικού καλλιτέχνη (Claude Monet, Paul Gauguin, Édouard Manet, Nicolas Poussin, J.M.W. Turner και François Boucher), τα ονόματα των οποίων είναι γραμμένα με χρυσά γράμματα, μαζί και τα αρχικά του οίκου “LV”, αλλά και του Koons.

collab_jeffkoons_lv_01.jpgcollab_jeffkoons_lv_02.jpgcollab_jeffkoons_lv_03.jpgcollab_jeffkoons_lv_04.jpgcollab_jeffkoons_lv_05.jpgcollab_jeffkoons_lv_06.jpgcollab_jeffkoons_lv_07.jpg

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Οκτωβρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=b3h25JMcyhQAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares