Άδειασε την ντουλάπα σου για καλό σκοπό

Ο σημαντικός λόγος που θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις τώρα κι όλας την ντουλάπα σου!

Κέλλυ Νόβακ

Αν μέχρι τώρα, έβρισκες συνέχεια δικαιολογίες για να αναβάλλεις να ξεκαθαρίσεις την ντουλάπα σου, τώρα είμαι βέβαιη ότι θα το κάνεις σίγουρα!

Με αφορμή το 2ο Luxury & Brand Items Bazaar που διοργανώνει το Make-A-Wish, ξέρω ότι θα είναι λόγος αρκετός για εσένα, για κάνεις το “spring cleaning” της ντουλάπας σου (που έπρεπε να είχες κάνει μήνες πριν), τώρα το φθινόπωρο!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά λοιπόν, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα διοργανώσει πριν τα Χριστούγεννα ένα bazaar pre-owned πολυτελών και επώνυμων ειδών, για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

Από 18 Οκτωβρίου και έως 2 Δεκεμβρίου θα συλλέγονται γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα σε άριστη κατάσταση, αξεσουάρ ένδυσης όπως μαντήλια, ζώνες και τσάντες, υποδήματα, κοσμήματα και ρολόγια μέχρι και πίνακες ζωγραφικής και διακοσμητικά είδη, κομπολόγια, στυλό, αναπτήρες, σερβίτσια και ότι άλλο μπορεί να διαθέσει κανείς, σε καλή κατάσταση ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά που περιμένουν να πραγματοποιηθεί το όνειρό τους!
 

2ndluxurybazaar_makeawish_01.jpg 

Οι ώρες συλλογής των ειδών είναι 09:00 – 17:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, στα γραφεία του Οργανισμού, Εθνικής Αντιστάσεως 47 στην Δάφνη.

Η συλλογή εκτός των ημερών και ωρών αυτών, μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.makeawish.gr

http://www.facebook.com/MakeAWishGreece               

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares