Skip to main content

FASHION NEWS

Η Nidodileda εμπνέεται από την έκλειψη της Σελήνης

Η νέα συλλογή της Nidodileda μας ταξιδεύει πέρα από τον πλανήτη Γη.


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις, πάντα έβρισκα ενδιαφέρον στο… άγνωστο. Σε αυτό που δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Γι’ αυτό λατρεύω να διαβάζω και για το σύμπαν, το διάστημα. Ό,τι δηλαδή δεν έχει να κάνει με τη Γη που πατούμε.

Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Ειδικά, τα φαινόμενα αυτά που συμβαίνουν σπάνια και που καμιά φορά ούτε το μυαλό δεν μπορεί να εξηγήσει. Ίσως να είναι και αυτός τελικά ο λόγος (ή ένας από αυτούς τουλάχιστον) που εντυπωσιάστηκα από την πρώτη στιγμή, όταν είδα την νέα συλλογή της Nidodileda.

Εμπνευσμένη από από την έκλειψη της Σελήνης (Lunar Eclipse), την απόλυτη συζυγία του Ήλιου, Σελήνης και Γης εφικτή μοναχά σε μια νύχτα με πανσέληνο, το brand για την χειμερινή του συλλογή, καταφέρνει να μας μεταφέρει σε ένα μυστηριώδες μέρος, εκτός Γης!

Αυτή είναι και η πρόσθεση της Τόνιας Μητρούδη (σχεδιάστρια του brand) εξάλλου, κάθε φορά με τις συλλογές της. Να μας «πει» μια ιστορία, να μας μεταφέρει αλλού, όλα μέσα από την δική της δημιουργική ματιά.

Αν θυμάσαι, κάπως έτσι ήταν και οι δύο προηγούμενες συλλογές “Leda’s Nest SS’17” και “Leda’s Chest Capsule’17” της Nidodileda. Mας παρέσυραν στην φωλιά της Λήδας, άνοιξαν διάπλατα μπροστά μας το «σεντούκι» με τους κρυμμένους θησαυρούς τους και μας μάγεψαν ως προς την εξερεύνηση της εις βάθος!

Η καινούργια χειμερινή συλλογή Lunar Eclipse, εμπνέεται από τα χρώματα της έκλειψης της σελήνης, το illusion της φεγγαρόπετρας και αντανακλά του θησαυρού την λάμψη,  σαγηνεύοντας μας στο πιο μυστηριώδες ταξίδι υφών, και σκοτεινών αποχρώσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε συλλογή του brand.
 

17fall_winter_nido_collection_06.jpg

17fall_winter_nido_collection_01.jpg

17fall_winter_nido_collection_10.jpg

 

Επιχρυσωμένα υφάσματα, με ντρεγκραντέ υφές και οπτικές, αποχρώσεις που αναδεικνύονται και διακρίνονται πιο εύκολα υπό σκοτάδι, αδιαμφισβήτητα τονίζουν την θηλυκότητα και την λάμψη κάθε γυναίκας!

 

17fall_winter_nido_collection_02.jpg

17fall_winter_nido_collection_04.jpg
 

Η απόλυτη αποθέωση του βελούδου, του embroidered βελούδου, της μάλλινης δαντέλας, και της παγιέτας, υφάσματα που δεσπόζουν στην φετινή συλλογή. Blazer σε αποχρώσεις μαύρου και χρυσού, το απόλυτο must του χειμώνα σε κοντό και μακρύ που μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα με ζώνη στην μέση. Lux-Sheer φορέματα, tops & top-dresses με turtle neck, ξεχωριστά bottoms ευφάνταστων υφασμάτων και παγιέτας!

Μια παλέτα που αποτελείται από ψυχρά χρώματα κατά βάση όπως το black, grey, midnight blue, layers που δημιουργουν shine illusions, ενώ εντάσσονται πολύ δυναμικά σε αυτήν το gold, silver και burgundy σε ξεχωριστές υφάνσεις που επικροτούν την λάμψη.
 

17fall_winter_nido_collection_08.jpg

17fall_winter_nido_collection_03.jpg

17fall_winter_nido_collection_05.jpg

 

Ξεχωριστή θέση στην συλλογή όπως πάντα αποτελούν τα signature Outerwear pieces της Nidodileda, οι θησαυροί στην ντουλάπα μας κάθε χειμώνα, ενώ αγαπημένοι μας Best Seller κωδικοί επανακυκλοφορούν.

Επιπλέον, embroidered accessories πάντα προσαρμοσμένα στο ύφος της συλλογής με φεγγαρόπετρες στην διθυραμβική εκδοχή τους αναδεικνύουν τις δημιουργίες στο σύνολο τους!

 

17fall_winter_nido_collection_07.jpg

17fall_winter_nido_collection_08.jpg

17fall_winter_nido_collection_09.jpg
 

Νidodileda

E-shop: http://nidodileda.com

Facebook: https://www.facebook.com/Nidodileda.officialpage?ref=br_tf

Instagram: http://instagram.com/nidodileda

Pinterest: http://www.pinterest.com/nidodileda/

YouTube: https://www.youtube.com/user/nidodileda

Credits:

Photoshoot by Elen Aivali

Featuring: Tonia Mitroudi, Nadia Mitroudi, Nefeli Kouri

Make up by Marita Politou

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή