Αυτό το 95χρονο μοντέλο αποδεικνύει ότι η μόδα δεν έχει ηλικία

Γνώρισε την σούπερ stylish Erni Stollberg

Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, προσπαθώ πάρα πολύ να κρατάω «ανοιχτό μυαλό». Με όλα τα πράγματα στην ζωή μου και ακόμη περισσότερο με την Μόδα που έχει μια ειδική θέση στην καρδιά και την ζωή μου. Θεωρώ ότι οι κανόνες είναι για να τους «σπάμε», σε κάποιες περιπτώσεις, πόσο μάλλον στον χώρο αυτό.

Αυτό τον σκοπό έχει και η Μόδα εξάλλου, τις περισσότερες φορές. Και αυτό έχει αποδείξει η ιστορία όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να αποδεικνύει μέχρι και σήμερα.

Και η αλήθεια είναι ότι η Erni Stollberg το επιβεβαιώνει αυτό. Ειδικά, όσον αφορά την σχέση που έχει η μόδα με την ηλικία. Μπορεί αυτά τα δύο, παλαιότερα να είχαν οξύμωρη διάθεση, παρόλα αυτά η Ernestine έρχεται να αποδείξει ότι αυτό δεν ισχύει πια. Μπορούμε πια να σκεφτόμαστε ότι η Μόδα δεν έχει «ηλικία». Κάτι που άλλοτε έχει υπάρξει καταλυτικός παράγοντας από το να συνυπάρξουν αυτά τα δύο πράγματα μαζί.

Το στιλ δεν έχει ηλικία λοιπόν. Και στιλάτη Erni μας το επιβεβαιώνει αυτό, μέσα από την σελίδα του brand Park στο Instagram, κάνοντας εμφανίσεις που μια 20χρονη, 25χρονη, 35χρονη θα ήθελε να φοράει και αυτή.

Με τα πιο “κουλ” brands να αποτελούν τα σύνολά της (βλ. Jacquemus Haider Ackermann, Dries Van Noten κ.ά.), το αυστραλιανό μοντέλο «ανακάλυψε» μια μπουτίκ και brand ρούχων από την Βιέννη, όπου της πρότεινε να ποζάρει για το αυτό.

«Άμα της φορέσω κάτι που κομψό πάνω της, θα πάρει αμέσως και μια κομψή πόζα», δηλώνει ο Markus Strasser, συνιδρυτής του brand Park. «Αν της βάλω κάτι πιο κουλ, τότε το ύφος της αλλάζει τελείως σύμφωνα με το look αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να της πω σχεδόν τίποτα!»

Γρήγορα λοιπόν, οι φωτογραφίες αυτής της γυναίκας έκαναν το γύρο του διαδικτύου και κοιτώντας τις, θα καταλάβεις κι εσύ γιατί και μετά από αυτό θα σιγουρευτείς ότι όντως η Μόδα δεν έχει ηλικία!

Enjoy!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares