Αυτό είναι το πρώτο εξώφυλλο του Edward Enninful για την βρετανική Vogue

Και ναι, είναι τόσο άψογο όσο περιμέναμε.

Κέλλυ Νόβακ

Αγαπώ τον Edward Enninful. Από μικρή θυμάμαι να βλέπω τα editorials που έκανε για το W Magazine (και όχι μόνο) και πόση έμπνευση προσέφεραν. Χάρηκα λοιπόν, πολύ όταν έμαθα ότι θα αναλάβει τα ηνία στην Βρετανική Vogue και ακόμη περισσότερο όταν είδα το πρώτο τεύχος που κυκλοφόρησε με τον ίδιο στην θέση του Editor-in-chief.

Πέρα από το γεγονός ότι στο εξώφυλλο πρωταγωνιστεί ένα από τα πιο σημαντικά, υπερταλαντούχα και influential μοντέλα της γενιάς μας, η Adwoa Aboah, ο Enninful δημιουργεί ένα εικαστικό ενδιαφέρον με το άκρως ρετρό εξώφυλλό του.

Σαν τεύχος του ’80 θυμίζει το εξώφυλλο της Vogue UK, στο οποίο βοηθήσαν πολλοί, πέρα από τον Enninful, για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Αρχικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε το εν λόγω ταλαντούχο μοντέλο, ο καταπληκτικός Steven Meisel που επιμελήθηκε τις φωτογραφίες και φυσικά η Pat McGrath η οποία ανέλαβε τα beauty looks της φωτογράφησης.
 

1stcover_erdward_AdwoaAboah_vogueuk_01.jpg

 

1stcover_erdward_AdwoaAboah_vogueuk_02.jpg


1stcover_erdward_AdwoaAboah_vogueuk_03.jpg 
 

;

Αυτό το διάστημα η Adwoa βρίσκεται στο spotlight με τα τελευταία της επιτεύγματα ή οποία πέρα από το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε ένα τόσο σημαντικό περιοδικό μόδας, πρόσφατα φωτογραφήθηκε και για την καμπάνια του Marc Jacobs Beauty, την οποία φωτογράφησε ο David Sims.
 

1stcover_erdward_AdwoaAboah_vogueuk_04.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares