Κάποιος έφτιαξε μια τουαλέτα χρησιμοποιώντας τσάντες Louis Vuitton

 

Δεν έχεις δει πιο... μοδάτο και πολυτελές WC.

Κέλλυ Νόβακ

Για κάποιους το να αγοράσουν μια τσάντα Louis Vuitton, κάποια στην ζωή τους είναι όνειρο ζωής και μια αξιοσημείωτη επένδυση! Για άλλους, αρκεί να αγοράσουν μερικές τσάντες του γνωστού γαλλικού οίκου, αξίας 15.000 λιρών και να τις διαλύσουν ολωσδιόλου, με σκοπό να φτιάξουν την δική τους… custom made τουαλέτα Louis Vuitton. Αυτά κάνει κανείς, όταν έχει χρόνο και χρήμα για ξόδεμα, απ’ ότι φαίνεται…

Αν πάντως δυσκολεύεσαι να το πιστεύεις, σου έχω αποδείξεις.

Ένας καλλιτέχνης (αναγνωρισμένος καλλιτέχνης μάλιστα, γνωστός περισσότερο για το γυμνό πορτραίτο του Trump με τα μικρά γεννητικά όργανα…), είχε την περιέργεια να δει, πώς θα έδειχνες μια πλήρως λειτουργική τουαλέτα, «ντυμένη» με τσάντες Louis Vuitton!

https://www.instagram.com/p/BVaSRbPhKV5/?taken-by=illmagore

Αν αναρωτιέσαι αν η τουαλέτα έχει και το δικό της Louis Vuitton χαρτί υγείας, θα απογοητευτείς, μιας και ο καλλιτέχνης δεν έφτασε τόσο… μακριά.

Παρόλα αυτά, δεν είμαι σίγουρη αν άξιζε η «θυσία» όλων αυτών των θαυμάσιων δερμάτινων αξεσουάρ, παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα εξάπτει κάπως το ενδιαφέρον.

Ποιο να είναι άραγε το επόμενο εγχείρημα του καλλιτέχνη; Μήπως ένα ψυγείο Louis Vuitton; Ένα σπιτάκι σκύλου; Οι επιλογές είναι αμέτρητες…About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares