Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτός είναι (τελικά) ο λόγος που η πόλη μας είναι αυθεντική…

…και πώς αναζητώντας την αυθεντικότητα της, «έπεσα» πάνω στο opening του νέου καταστήματος του adidas Originals Store!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, έχω μια ανησυχία τελευταία. Σαν να μ’ έχουν πιάσει  τα… «υπαρξιακά» μου. Κάτι με «τρώει» τον τελευταίο καιρό, κάτι που προσπαθώ να καταλάβω από πού προέρχεται.

“Athens is Original” διαβάζω παντού. Περπατάω στου Ψυρρή να πάρω κουλούρι και να που «σκάει» αυτή η φράση από το πουθενά. Πάω να πιώ κοκτέιλ στην Αγ. Ειρήνης, στο Tailor Made, για να χαλαρώσω και πάλι τα ίδια. Εικαστικές προτομές νέων ανθρώπων της πόλης, όσο περιμένω το λεωφορείο, μου εξάπτουν το ενδιαφέρον.

Όλα αυτά με βάζουν σε σκέψεις. Με κάνουν να σκέφτομαι τα περί «αυθεντικότητας». Για την δική μου αυθεντικότητα σαν άνθρωπος. Σαν Κέλλυ. Για όλα. Για την προσωπικότητά μου, το στιλ μου, τον τρόπο που κάνω τα μαλλιά μου, τα παπούτσια που φοράω. Πρέπει να το λύσω το…θέμα μου. Κι έχω κι αυτή την πόλη που, μέρες τώρα, αυτό τον καιρό, όλο hints πετάει.

Παντού κάτι υπάρχει. Είναι αυτό το σύνθημα Athens is Original, που βλέπω τόσο καιρό στους δρόμους, που ξέρω ότι έχει την απάντηση σε αυτές μου τις ανησυχίες. «10 Νοεμβρίου» έγραφαν οι αφίσες και αποφάσισα να ακολουθήσω.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, το μυστικό του Αthens is Original αποκαλύφθηκε. Και έτσι άρχισαν οι παλμοί της καρδιάς μου να αποκτούν ένα νορμάλ ρυθμό. Ένιωσα ότι βρήκα την απάντηση που έψαχνα. Έπρεπε λοιπόν, να γίνει το opening του πρώτου adidas Originals Store, που άνοιξε τις πόρτες του στο ιστορικό κέντρο, για να βρω τις απαντήσεις που χρειαζόμουν! Να βρω την αυθεντικότητά μου, περιτριγυρισμένη από ανθρώπους της γενιάς μου. Ανθρώπους original.
 

 adidas_opening_allyou_09.jpg
 

Ο τρόπος της adidas να αποτίσει φόρο τιμής στην Αθήνα και τη νέα γενιά που επαναπροσδιορίζει την αυθεντικότητά της, ήταν που μ’ έκανε να δω τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Τα adidas Originals, εξάλλου, πρεσβεύουν όλα αυτά ακριβώς που χρειάζομαι για να’χω απάντηση στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου! Την τόλμη όσων πατάνε με σεβασμό αλλά και “αυθάδεια” πάνω στο κλασικό για να επαναπροσδιορίσουν τι σημαίνει αυθεντικό. Είναι σημαντικό αυτό για εμένα, να ξέρεις. Να πρεσβεύω και εγώ όλα αυτά τα στοιχεία μέσα από τις πράξεις μου, ακόμα και μέσα από το στιλ μου.
 

adidas_opening_allyou_01.jpg
 

Εκατοντάδες ήταν τα instagram posts που ανέβαζαν μυημένοι (και μη) κάτοικοι της πόλης με το hashtag #athensisoriginal και όπως σου είπα, το βράδυ της Παρασκευής όλα βρήκαν τον δρόμο τους.

Όλα σαν να ήταν «αφιερωμένα» σ’ εμένα και σ’ αυτό που έψαχνα να βρω. Την έμπνευση και την επιβεβαίωση που αναζητούσα ότι η πόλη μας είναι αυθεντική! Ότι η γενιά μας είναι αυθεντική!

Το εκπληκτικό event της adidas την Παρασκευή βοήθησε σε αυτό! Μα πώς γινόταν να μην εντυπωσιαστεί κανείς από αυτό το τεράστιο πάρτι που διοργάνωσε το brand;
 

adidas_opening_allyou_00.jpg
 

Το σύνθημα έδωσε το brass band που ξεκίνησε από το Μοναστηράκι με προορισμό τον αριθμό 5 της οδού Αθηναΐδος. Εκεί, το brass band έδωσε σήμα για να ξεκινήσει το τεράστιο πάρτι. Ένα πάρτι που στήθηκε μέσα και έξω από το εντυπωσιακό διώροφο, εκει όπου θα στεγάζονται πια οι συλλογές adidas originals και τα συλλεκτικά items που μέχρι σήμερα τα έβρισκες  μόνο στο εξωτερικό.
 

adidas_opening_allyou_02.jpg 

 

adidas_opening_allyou_04 (2).jpg

 

adidas_opening_allyou_03.jpg 
 

Πάνω από 2.000 Αθηναίοι μαζευτήκαμε στην είσοδο του νέου καταστήματος, δίπλα από τον πάγκο με τα μπλε (ναι, καλά διάβασες!) κουλούρια και απολαύσαμε τις συλλεκτικές Αthens is Οriginal μπίρες από την Αθηναϊκή Μικροζυθοποιία Noctua, ενώ εμπνευστήκαμε, αναρωτηθήκαμε, περιεργαστήκαμε τα εικαστικά installations αλλά και τις νέες συλλογές adidas Οriginals υπό τους ήχους του DJ Young.
 

adidas_opening_platform_07.jpg
O DJ Young 

 

adidas_opening_allyou_0444.jpg

 

adidas_opening_allyou_05.jpg
 

Ήταν όλοι εκεί! Celebrities, αθλητές και καλλιτέχνες, όπως ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τάμτα, ο Γιώργος Λέντζας, η Άννα Μαρία Βέλλη, οι MEΛΙSSES, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), η Ήβη Αδάμου, ο Άλεξ Κάβδας, ο Δημήτρης Κυρσανίδης, ο Λεονάρτο Κούτρης, ο Silvio Proto, ο Andre Chavez, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, η Αναστασία Μαρινάκου, η Αθηνά Κοΐνη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα πρόσωπα που γιόρτασαν τη νέα άφιξη στην καρδιά της τόσο αυθεντικής πόλης μας.
 

adidas_opening_allyou_04.jpg

O Αντίνοος Αλμπάνης

 

adidas_opening_allyou_06.jpg

H Ελευθερία Στάμου

 

adidas_opening_allyou_07.jpg

Η Ξένια Ντάνια

 

adidas_opening_allyou_08.jpg

Η Βενετία Καμάρα και η Μαρία Βασσιλικού
 

Και να που ένα πάρτι μια τέτοια «μάζωξη» της νέας γενιάς ήταν αρκετά για να βρω όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμουν. Τώρα μπορώ να είμαι ήσυχη πια, γιατί ξέρω ότι ζω σε μια αυθεντική πόλη, με ανθρώπους που εκπροσωπούν το αυθεντικό. Γίνεται να μην εμπνευστεί κανείς μετά από αυτό; Όλοι τώρα μπορούμε να γίνουμε μέρος της πόλης μας. Ευτυχώς, που η adidas μας το υπενθύμισε.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα πρόσωπα πίσω από την καμπάνια και το κατάστημα: www.athensisoriginal.gr, #athensisoriginal

Πληροφορίες καταστήματος

Αθηναΐδος 5 και Καλαμιώτου, Αθήνα

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.