Skip to main content

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid σχεδίασε μια συλλογή παπουτσιών για να μη την…. ματιάζουν

Το γνωστό μοντέλο μόλις κυκλοφόρησε μια δεύτερη συλλογή για τον Stuart Weitzman!


Κέλλυ Νόβακ

Θα ήθελες να είσαι περισσότερο σαν την Gigi Hadid; Δεν μιλάω για τα χαρακτηριστικά της (αυτό είναι αδύνατο), αλλά να μοιάζει το στιλ σου περισσότερο με του γνωστού μοντέλου. Ε, αυτό αδύνατο δεν είναι σίγουρα. Μπορείς να το κατορθώσεις με πολλούς τρόπους.

Να δεις τις εμφανίσεις της και να εμπνευστείς από αυτές ή απλά να φορέσεις… τα παπούτσια της. Όχι, να φορέσεις τα ίδια παπούτσια με εκείνη, αλλά αυτά που έχει σχεδιάσει με τα χεράκια της!

Δεν ξέρω αν είχες προσέξει τις εμφανίσεις της τελευταία, αλλά είναι εδώ και λίγο καιρό που η Gigi «προμοτάρει» την νέα συλλογή παπουτσιών της!
 

gigi_stuartweitzman_eyelove_04.jpg
 

Το γνωστό μοντέλο συνεργάστηκε για 2η φορά λοιπόν, με τον Stuart Weitzman και την δημιουργία μιας δεύτερης συλλογής παπουτσιών.

Μαζί με την συλλογή, έχει κυκλοφορήσει και ένα νέο φιλμ που πρωταγωνιστεί φυσικά, η ξανθιά καλλονή.

Το ενδιαφέρον βίντεο έχει σκηνοθετήσει ο Cameron Duddy και έχει το όνομα “The Season for Loving” . Στο βίντεο η Hadid φοράει τα παπούτσια από την συλλογή της, ενώ δείχνει «κλώνους» της να φοράνε τα διαφορετικά σχέδια από την κολεξιόν.

Η συλλογή περιλαμβάνει 3 διαφορετικά σχέδια και χρώματα, όλα τα οποία είναι mule παπούτσια από σουέτ, ενώ το πάνω μέρος τους περιλαμβάνει το τύπωμα ενός ματιού.

gigi_stuartweitzman_eyelove_01.jpggigi_stuartweitzman_eyelove_02.jpggigi_stuartweitzman_eyelove_03.jpg

 

Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από τα ίδια τα παπούτσια. Η Hadid για την δημιουργία τους δούλεψε με τον Creative Director του brand Giovanni Morelli, ενώ ήταν αυτή που ήθελε πολύ να συμπεριληφθεί στα παπούτσια το τύπωμα του “evil eye”.

«Το μάτι είναι ένα δυναμικό σύμβολο που έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει αυτούς που το φοράνε από την κακή ενέργεια», δηλώνει η Gigi. Κάτι σαν το δικό μας «μάτι» που φοράμε για να μη μας ματιάζουν δηλαδή!

Τα καλά νέα είναι ότι μέρος από τα έσοδα της συλλογής της Gigi θα δοθούν με σκοπό να στηρίξουν τον οργανισμό Pencils of Promise, μια οργάνωση που βοηθάει στην εκπαίδευση των παιδιών.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο