Skip to main content

FASHION NEWS

Μαγικά Χριστούγεννα με μαγικές εμφανίσεις…

γιατί, ένα κόσμημα από την νέα συλλογή της Pandora αρκεί για να δώσει μαγεία στη στιγμή, σ’ εσένα, στην εμφάνιση σου.


Κέλλυ Νόβακ

Έχω εμμονή με τα Χριστουγέννα! Από μικρή τις λάτρευα αυτές τις γιορτές.

Κάποτε κάποιος μου είχε πει, ότι αυτό οφείλεται στις ωραίες, παιδικές αναμνήσεις μου. Ίσως και να είχε δίκιο.

Πάντα περνούσα όμορφα τα Χριστούγεννα με την οικογένειά μου, σαν παιδί. Είτε μέναμε στην Αθήνα και περνούσαμε εδώ τις γιορτές, είτε πηγαίναμε ταξίδι σε κάποιον χειμερινό και χιονισμένο προορισμό! Τι όμορφα που ήταν όλα. Στολισμένα και γιορτινά.

Αγαπημένη μου στιγμή, το ρεβεγιόν. Περίμενα πώς και πώς να φορέσω τα γιορτινά μου ρούχα, το αγαπημένο μου βραχιόλι, το ψεύτικο (μα στραφταλιζέ!) κολιέ μου. Ναι, ούτε τότε έλειπαν τα κοσμήματα από την εμφάνισή μου. Κοσμήματα μικρής αξίας, που μ’ έκαναν όμως να νιώθω σαν μικρή πριγκίπισσα.

Είχα, λοιπόν, ένα πολύ αγαπημένο περιδέραιο μικρή. Το φορούσα μόνο σε «επίσημες εμφανίσεις»! Κάθε φορά που φορούσα αυτό το περιδέραιο, ένιωθα σαν να φοράω ένα κόσμημα τεράστιας αξίας! Ήταν αυτό που έκανε την εμφάνισή μου μαγική, γιορτινή! 

christmas_pandora_collection_01.jpg


Ήταν τότε, από μικρή ηλικία, που συνειδητοποίησα πως ένα κόσμημα μπορεί να μου αλλάξει τη διάθεση, την εμπιστοσύνη στην εμφάνισή μου, το κέφι. Κι από τότε, νιώθω κάπως… γυμνή χωρίς, έστω, ένα κοσμημα. 

Ειδικά τις γιορτές, πάντα προσπαθώ να βρω το κόσμημα που θα με κάνει να είμαι πάλι η μικρή πρικίπισσα. Το κόσμημα που θα είναι σαν το μαγικό παιδικό μου περιδέραιο. Και φέτος το βρήκα! Στην Pandora φυσικά! Γιατί η Pandora είναι το brand που λατρεύω και που κάθε χρονιά, κάθε σεζόν ξέρω ότι θα μου δώσει αυτό που χρειάζομαι. Ασφάλεια, αυτοπεποίθηση, σιγουριά για την εμφάνισή μου, αλλά κι όλη τη μαγεία που χρειάζομαι για να αισθανθώ… μαγική! Τώρα, στη νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της Pandora, οι δόσεις της μαγείας είναι άπειρες.
 

christmas_pandora_collection_02.jpg


Η μαγική ομορφιά του έναστρου, χειμωνιάτικου ουρανού εμπνέει όλη την “Winter 2017”! Κοσμήματα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, από πολύτιμα μέταλλα και χειροποίητες λεπτομέρειες, που ξέρω πως θα  χαρίσουν μοναδική λάμψη και μυστήριο σε κάθε μου εμφάνιση.

Η συλλογή Winter Facets” τα έχει όλα! Ουράνια σχέδια και παραδεισένιες αποχρώσεις. Κρυστάλλινα μοτίβα πρωταγωνιστούν στα σχέδια της σειράς, προσθέτοντας ονειρικές πινελιές σε κάθε look. Λαμπερή κυβική ζιρκόνια και μπλε κρύσταλλα, τοποθετούνται σε μασίφ ασήμι και συνθέτουν εντυπωσιακές δημιουργίες, εμπνευσμένες από εκθαμβωτικά πεφταστέρια και αιθέριες χιονονιφάδες. 
 

christmas_pandora_collection_07.jpg
 

Τη σειρά συμπληρώνουν κομψά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας, διακοσμημένα με πέτρες σε πράσινες, κόκκινες και μπλε αποχρώσεις, που θα απογειώσουν ένα glamorous (γιορτινό) outfit.

Κι εσύ, όπως εγώ, για κομψές εμφανίσεις όλη την ημέρα, αλλά και τη νύχτα, μπορείς να επιλέξεις από τις νέες αφίξεις της συλλογής Pandora, “Rose”. Τα διαχρονικά σχέδια και οι ζεστές παστέλ αποχρώσεις των κοσμημάτων, αναβαθμίζουν κάθε στιλ, ενώ σε συνδυασμό με ασημένια κοσμήματα δημιουργούν λαμπερές αντιθέσεις και ολοκληρώνουν ένα εντυπωσιακό look!

christmas_pandora_collection_08.jpgΜια απλή κίνηση αρκεί. Ένα λαμπερό κόσμημα μπορεί να μας κάνει, κι εσένα κι εμένα, να λάμψουμε, να ξεχωρίσουμε, να μαγέψουμε και να μαγευτούμε. Γιατί η Pandora έχει το μυστικό για τα  μαγικά Χριστούγεννα!

Κι επειδή η Pandora μας αγαπάει και μας φροντίζει όλες, φέτος μας κάνει ένα μοναδικό δώρο!

Από 20/11 – 30/11, με αγορές από 129€ και άνω, μας δίνει δώρο το νέο limited edition βραχιόλι Pandora! Αλλά και για μικρότερης αξίας αγορές, από 59€ και άνω, μπορούμε να το αποκτήσουμε στη μισή του αξία! Αυτό το δώρο  δεν πρέπει να χάσω! Εννοείται πως δεν πρέπει να το χάσεις ούτε κι εσύ!

Νιώθω ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά! Το νιώθεις και εσύ;

 

Ανακάλυψε την προσφορά στο www.pandorashop.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα PANDORA.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σου το www.pandorashop.gr.

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7,  ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ,  ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065 

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου