Τι γκούγκλαραν περισσότερο το 2017 οι fashion lovers;

Ποιες τάσεις και terms της μόδας είχαν απήχηση την χρονιά που μας πέρασε;

Κέλλυ Νόβακ

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι το τέλος της χρονιάς και έχει έρθει η στιγμή να κάνουμε μια μίνι αναδρομή, σε όλα όσα συνέβησαν στον χώρο της μόδας το 2017.

Τι φορέθηκε περισσότερο φέτος, ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες της χρονιάς; Ποιες τάσεις επικράτησαν; 

Αλλά αυτό που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον πάντα είναι να βλέπουμε τι έψαξε ο κόσμος στο διαδίκτυο. Ποιες τάσεις και fashion terms αναζήτησαν περισσότερο όλοι οι λάτρεις της Μόδας; 

Το Google κάθε χρόνο, δημοσιεύει τα στατιστικά και φέτος η λίστα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  

Με την Μόδα να αρχίσει να παίρνει ένα πιο «ρεαλιστικό» χαρακτήρα και πολύ κόσμο να έχει ανάγκη για το διαφορετικό, αλλά και για εμφανίσεις που να είναι αληθινές και που αποκαλύπτουν τον πραγματικό μας εαυτό, η λίστα με τους πιο πολυψαγμένους όρους στην Μόδα, είναι σίγουρα diverse. Από το γεγονός ότι πολύ έψαξαν για πιο “powerful” και statement ρούχα και εμφανίσεις, ενδιαφέρον έχει και ο όρος “vegan”, ο οποίος βρίσκεται στην 10η θέση. 

Πολλά fashion brands προσπαθούν να δημιουργούν τα ρούχα τους με 100% ηθικές συνθήκες εργασίας αλλά και με πιο «πράσινα» υλικά και τεχνικές (για π.χ. η Gucci και ο oίκος Burberry σταμάτησαν να χρησιμοποιούν πια πραγματική γούνα για τα ρούχα τους), πολύς κόσμος φαίνεται να έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον σε αυτό το κομμάτι και να θέλει να γνωρίζει ποιος και πώς δημιουργούνται τα ρούχα που φορούν. 

Λες να μπει ακόμα πιο δυναμικά το 2018, μετά από αυτή την ενδιαφέρουσα λίστα;

1. Power

2. Woke

3. Statement

4. Floral

5. Millennial

6. Extra

7. Masculine

8. Cult

9. Ugly

10. VeganAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares