Skip to main content

FASHION NEWS

O Jonathan Saunders αποχωρεί από τον οίκο της Diane von Fustenberg

Δεν ήταν γραφτό να στεριώσει στον γνωστό οίκο…


Κέλλυ Νόβακ

O Jonathan Saunders αποχωρεί από τον ρόλο του, ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου Diane von Fustenberg. Ο σκωτσέζος σχεδιαστής μόδας, υπηρέτησε σε αυτό τον ρόλο για μόλις 18 μήνες. Ο ίδιος αποχωρεί αμέσως, χωρίς καν να δημιουργήσει μια τελευταία συλλογή για το brand στην επερχόμενη Εβδομάδα Μόδας τον Φεβρουάριο.

«Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη της Diane και για την ευκαιρία που μου έδωσε, ώστε να είμαι πλοηγός ενός τόσο εμβληματικού brand. Είμαι πολύ περήφανος για όσα καταφέραμε αυτούς τους 18 μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω την τρομερή ομάδα για την αφοσίωση και στήριξή τους, και θα συνεχίσω να είμαι φίλος και θαυμαστής του brand», δήλωσε ο Saunders σε statement.

Ο Saunders με σκοπό να αναλάβει αυτή την θέση στον DVF οίκο, έβαλε το δικό του ομώνυμο brand «στην άκρη». Ο σχεδιαστής ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 και από τότε έκανε αρκετές αλλαγές στον οίκο. Εκτός από το ότι άλλαξε το DVF λογότυπο, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής δεν υπέβαλε το brand στα γνωστά και πιο «παραδοσιακά» fashion shows, αλλά προτίμησε εναλλακτικές οδούς και πιο low-key παρουσιάσεις.

Όσον αφορά τα σχέδιά του, ο Saunders έλαβε καλές κριτικές, προσφέροντας μια νέα ματιά στο brand και αναβαθμίζοντας μερικά από τα πιο φημισμένα σχέδιά του.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την όμορφη δουλειά του Jonathan και για την προσπάθεια και αφοσίωση που πρόσφερε στο DVF brand τους τελευταίους 18 μήνες. Θα αφήσει μια σημαντική κληρονομιά στο brand», δήλωσε με την σειρά της η Diane von Fustenberg.

Οι φήμες λένε, ότι ο λόγος της αποχώρησης του Saunders από τον ρόλο αυτό, είναι το γεγονός ότι η Fustenberg είχε ακόμη μεγάλο «λόγο» ως προς το δημιουργικό κομμάτι κάτι που έφερε αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους δύο σχεδιαστές.

Ποιος θα αναλάβει τώρα τα ηνία άραγε; Αναμένουμε…

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός