Η Kaia και ο Presley Gerber φωτογραφίζονται για τη νέα καμπάνια του Calvin Klein

Οικογενειακή υπόθεση το νέο project του brand!

Κέλλυ Νόβακ

Η καριέρα της Kaia Gerber έχει εκτοξευτεί τους τελευταίους 6 μήνες, ειδικά από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το 16χρονο μοντέλο και κόρη της Cindy Crawford έχει ήδη αποδείξει την αξία της στον χώρο, καθιστώντας της από τα πιο σημαντικά, ανερχόμενα ονόματα.

Αυτό επιβεβαιώνεται και με το πρόσφατο εγχείρημα της, το οποίο είναι σίγουρα μία αρκετά σημαντική στιγμή στην καριέρα της.

Η Kaia λοιπόν, ποζάρει για πρώτη φορά σε καμπάνια του Calvin Klein (οι καμπάνιες του brand είναι πάντα αξιοπρόσεκτες και έχουν αναδείξει πολλά ονόματα του χώρου), και πέρα το σημαντικό αυτό νέο, η καμπάνια έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, για έναν λόγο: φωτογραφίζεται παρέα με τον αδερφό της (μοντέλο ΚΑΙ αυτός!) Presley Gerber.
 

ck_campaign_kaiapresley_mycalvins_01.jpg
 

Οικογενειακή υπόθεση γίνεται με λίγα λόγια, το εν λόγω project που αφορά την Spring 2018 συλλογή του Calvin Klein.
 

ck_campaign_kaiapresley_mycalvins_02.jpg
 

Τα δύο αδέρφια λοιπόν, συμμετέχουν και αυτά στο #MyCalvins project που έχει τον τίτλο “Our Youth” (η νεολαία μας), μια φωτογράφηση την οποία έχει αναλάβει ο Willy Vanderperre.

Στις φωτογραφίες, η Kaia και ο Presley φορούν από την κορυφή ως τα νύχια, denim σύνολα, όπως και οι υπόλοιποι σταρ που έχουν λάβουν μέρος στην καμπάνια (βλ. Solange, A$AP Rocky κ.ά.).
 

ck_campaign_kaiapresley_mycalvins_03.jpg
 

Το βασικό concept της καμπάνιας είναι να γιορτάσει την μοναδικότητα που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο, αλλά και να τονώσει τις οικογενειακές αρχές.

Και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνει αυτό, με δύο πρόσωπα σαν τα παιδιά της Cindy Crawford που περήφανα συνεχίζουν την κληρονομιά τους;About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares