Μερικές από τις καλύτερες ατάκες για τη μόδα

Σχεδιαστές, editors και experts του χώρου μοιράζονται την σοφία τους!

Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί άραγε η μόδα να χαρακτηριστεί μέσα από λίγες λέξεις; Σίγουρα, δεν είναι ότι πιο εύκολο, αλλά αυτοί οι fashion experts κατάφεραν να το κάνουν. Μέσα από λίγες γραμμές, γνωστοί σχεδιαστές, fashion editors, φωτογράφοι, στιλίστες και περσόνες της Μόδας κατάφεραν να μοιραστούν την σοφία τους, όσον αφορά τον θαυμάσιο αυτό χώρο.

Λόγια τα οποία έχουν διαχρονικότητα και καταφέρνουν να μας κάνουν να δούμε τη μόδα, με άλλο μάτι.

Δες παρακάτω μερικές από τις καλύτερες ατάκες που έχουν ειπωθεί ποτέ.

«Όταν έχεις αμφιβολία, φόρα κόκκινο»—Bill Blass (σχεδιαστής)

«Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»Ralph Lauren (σχεδιαστής)

«Οι μόδες ξεθωριάζουν, το στιλ είναι αιώνιο»Yves Saint Laurent (σχεδιαστής)

«Μόδα σημαίνει να ντύνεσαι με το τι είναι της «μόδας». Το στιλ σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου»Oscar de la Renta (σχεδιαστής)

«Νομίζω ότι η ομορφιά είναι το παν. Το τι οι ‘νορμάλ’ άνθρωποι αντιλαμβάνονται ως άσχημο, εγώ συνήθως βρίσκω ομορφιά μέσα σε αυτό»Alexander McQueen (σχεδιαστής)

«Το στιλ είναι κάτι που ο καθένας μας έχει ήδη, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ανακαλύψουμε»Diane von Furstenberg (σχεδιάστρια)

«Μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις στην ζωή σου, αρκεί να ντυθείς γι’ αυτή την περίσταση»Edith Head (ενδυματολόγος ταινιών)

«Η μόδα είναι μέρος του αέρα και αλλάζει όλη την ώρα, ανάλογα με την περίσταση. Μπορεί μέχρι και να δεις μια προσεχώς επανάσταση στα ρούχα. Μπορεί να δεις και να αισθανθείς τα πάντα με τα ρούχα»Diana Vreeland (Fashion editor)

«Κανείς δεν είναι υπερβολικά ντυμένος ή λιγότερο καλά ντυμένος όταν φοράει ένα Μικρό Μαύρο Φόρεμα»Karl Lagerfeld (σχεδιαστής μόδας)

«Η Μόδα είναι πολύ σημαντική. Βελτιώνει την ζωή και όπως με όλα προσφέρει ευχαρίστηση και αξίζει να την ακολουθούμε σωστά»Vivienne Westwood (σχεδιάστρια)

«Ποτέ δεν είναι αρκετή η περιποίηση των παπουτσιών. Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι δεν έχει σημασία, αλλά η πραγματική απόδειξη μιας κομψής γυναίκας, βρίσκεται στα πόδια της»Christian Dior (σχεδιαστής)

«Ένα φόρεμα πρέπει να ακολουθεί το σώμα μιας γυναίκας, όχι το σώμα το σχήμα του φορέματος»Hubert de Givenchy (σχεδιαστής)

«Πάντα βρίσκω ομορφιά σε πράγματα τα οποία είναι περίεργα και έχουν ατέλειες, είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα» Marc Jacobs (σχεδιαστής)

«Την Μόδα μπορείς να την αγοράσεις, αλλά το στιλ είναι κάτι που κατέχεις. Το μυστικό στο στιλ είναι να μαθαίνεις ποιος είσαι και αυτό παίρνει χρόνια. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση για το στιλ. Είναι να μπορείς να εκφραστείς μέσα από αυτό και πάνω απ’ όλα να το υποστηρίζεις»Iris Apfel (Fashion icon)

«Με σκοπό να είναι κάποιος αναντικατάστατος πρέπει να είναι πάντα διαφορετικός»Coco Chanel (σχεδιάστρια)About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares