Τώρα θα κάνεις window shopping από τον καναπέ σου

H app-όλυτη εφαρμογή σε προσκαλεί να κάνεις βόλτα στα μαγαζιά... από το σπίτι σου!

Κέλλυ Νόβακ

Είμαστε πολυάσχολες γυναίκες, είναι γεγονός αυτό. Η δουλειά, η οικογένεια και οι υποχρεώσεις γενικότερα δεν μας επιτρέπουν να αφιερώνουμε τον χρόνο που θα θέλαμε να αφιερώνουμε στον εαυτό μας, καθημερινά.

Έχουμε λοιπόν, μόλις ένα Σάββατογια εμάς. Και αυτό το Σάββατο, είναι που βγαίνει όλη η κούραση της εβδομάδας που τελικά... ακινητοποιούμαστε και μας μένουμε στο σπίτι!

Πόσες φορές λοιπόν, θέλαμε να πάμε μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά, όχι απαραίτητα για να ψωνίσουμε κάτι, απλά για να κάνουμε λίγο window shopping και να δούμε… τι «παίζει», και η κούραση δεν μας το επιτρέπει; Στην δική μου περίπτωση, πολλές να ξέρεις.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, τον ενθουσιασμό μου όταν έμαθα για μια νέα εφαρμογή που δίνει την ευκαιρία για window shopping, από την άνεση του καναπέ μου.

Αναφέρομαι στο Window Shopping”! Η εφαρμογή αυτή μετατρέπει το κινητό μας, στο απόλυτο εργαλείο για να κάνουμε virtual tour στις βιτρίνες των γυναικείων καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Δεν πρόκειται απλά για μία οπτική περιήγηση, αλλά είναι η νέα πρόταση που μας «λύνει» τα χέρια, κάνοντας τις αγορές μας εύκολες, γρήγορες και κυρίως fun!
 

windowappin.jpg 

Στο app είναι καταχωρημένα εκατοντάδες καταστήματα, και υπάρχει χάρτης για να μπορείς να τα εντοπίσεις, ενώ διαθέτει όλες τις νέες παραλαβές σε ρούχα και αξεσουάρ, με τις τιμές και τυχόν εκπτώσεις.

Ανάλογα λοιπόν, με το που μένεις, μπορείς να βρεις τα καταστήματα στην περιοχή σου, και να λαμβάνεις ενημερώσεις για όλες τις ευκαιρίες σε αυτά, αλλά και στα καταστήματα του κέντρου και όλων των προαστίων γενικότερα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και Android λογισμικά και μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο επίσημο site του… app-όλυτου app! 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares