Skip to main content

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber έκανε το ντεμπούτο της σε Υψηλής Ραπτικής συλλογή

Ο Karl Lagerfeld αγαπάει πολύ την νέα του μούσα.


Κέλλυ Νόβακ

Αναρωτιέμαι πολλές φορές γι’ αυτό τον σχεδιαστή. Αναρωτιέμαι αν ποτέ μπορεί να κάνει κάτι λάθος. “Πώς γίνεται ο Karl Lagerfeld να κάνει πάντα επιτυχημένες συλλογές;”, σκέφτομαι. Με ταλανίζει αρκετά η σκέψη αυτή να ξέρεις, γιατί θεωρώ ότι κανένας σχεδιαστής δεν μπορεί να κάνει συνέχεια άψογες συλλογές. Όλοι κάπου θα «σκαλώσουν». Κάπου θα κολλήσουν.

ΟΚ, δεν λέω ότι ο οίκος Chanel δεν το έχει πάθε ποτέ αυτό. Βασικά, δεν έχει προσφέρει ποτέ κακές συλλογές, απλά ίσως κάποιες φορές να μην είχαν το αντίκτυπο που είχαν άλλες. Αυτό το πιστεύω. Όπως και να ’χει συνειδητοποιώ τώρα ακριβώς, ότι ξεφεύγω από το βασικό νόημα του άρθρου: η συλλογή.

Ο οίκος Chanel λοιπόν, παρουσίασε την Haute Couture Spring 2018 συλλογή του. Μια συλλογή, απ’ότι καταλαβαίνεις από τα λεγόμενά μου, εκπληκτική. Αρκεί να δεις το εμπνευσμένο από τους κήπους των Βερσαλλιών χώρο που έλαβε μέρος το fashion show και θα καταλάβεις τι εννοώ.

https://www.instagram.com/p/BeSTIU7ATPS/?taken-by=chanelofficial

https://www.instagram.com/p/BeSzvsRA6Cs/?tagged=chanelhautecouture

Ήταν το απόλυτο γαλλικό garden party! Και αυτή η… πάρτι διάθεση μεταφέρθηκε και στα εκπληκτικά σχέδια του Karl Lagerfeld.

Γεμάτα στολίδια και μικρές-μικρές ραμμένες στο χέρι χάντρες σε ροζ, λευκό, λιλά και ασημί αποχρώσεις, στόλιζαν πολλά από τα ρούχα της συλλογής. Τα φλοράλ, κεντημένα και αυτά με στολίδια, μποτάκια αποτέλεσαν έμπνευση ακόμα και για τον πιο αδιάφορο με την μόδα άνθρωπο.

https://www.instagram.com/p/BeVObuHlfyN/?tagged=chanelhautecouture

https://www.instagram.com/p/BeS7-Sang_W/?tagged=chanelhautecouture

Τα εκπληκτικά headpieces με τα μίνι μπουκέτα λουλουδιών συνδυασμένα με λεπτεπίλεπτα πέπλα προσέδιδαν μία έξτρα δόση ρομαντισμού στα σύνολα.

https://www.instagram.com/p/BeVPEq1HHN8/?tagged=chanelhautecouture

https://www.instagram.com/p/BeT0FYGjEUh/?tagged=chanelhautecouture

Ήταν όλα τόσο μαγευτικά που γνωρίζουμε από τώρα, ότι κάποιο απ’ αυτά τα σύνολα θα δούμε σίγουρα να φοράει κάποια σταρ στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Λες να είναι το look που φόρεσε η Kaia Gerber; Γιατί το 16χρονο μοντέλο ήταν για άλλη μια φορά παρούσα στην πασαρέλα του γνωστού οίκου, μιας και αποτελεί πλέον μούσα του Karl Lagerfeld (συνεργάζονται μάλιστα και μαζί για να δημιουργήσουν μία συλλογή ρούχων).

https://www.instagram.com/p/BeTHQ9gBJNQ/?taken-by=kaiagerber

Το νεαρό μοντέλο έκανε το ντεμπούτο της σε Υψηλής Ραπτικής συλλογή, με μεγάλη επιτυχία φυσικά. Το ροζ στολισμένο με χάντρες και φτερά σύνολα ήταν εκπληκτικό, όπως όλα τα looks της συλλογής.

https://www.instagram.com/p/BeVHKy_nshS/?tagged=chanelhautecouture

https://www.instagram.com/p/BeVJOKUHuWc/?tagged=chanelhautecouture

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν όμως, το μεγάλο φινάλε. Συνοδευόμενος από τον Karl Lagerfeld, ο 9χρονος Hudson Kroenig (ο οποίος πετούσε ροδοπέταλα όσο περπάτησε στην πασαρέλα) παρέα με το μοντέλο που έκλεισε το σόου, άφησαν τους πάντες άναυδους. Το ολόλευκο κοστούμι/τουαλέτα ήταν το finale look το οποίο εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, αφήνοντας μια πιο «δραματική» αίσθηση στο τέλος του σόου!

https://www.instagram.com/p/BeVUCIsjkS7/?tagged=chanelhautecouture

https://www.instagram.com/p/BeVTJnUD8NC/?tagged=chanelhautecouture

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department