Η Adidas και o Pharell Williams μάς δίνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα!

Equality is…

Κέλλυ Νόβακ

Η συνεργασία του γνωστού τραγουδιστή που μας κάνει «ευτυχισμένους», με την Adidas είναι κάτι παραπάνω από την δημιουργία μιας απλής συλλογής παπουτσιών. Όταν τον Μάρτιο, ανακοινώθηκε ότι ο Pharell Williams θα σχεδιάσει μια νέα σειρά παπουτσιών με βάση το θρυλικό μοντέλο Stan Smith, δεν περιμέναμε κάτι τόσο δυναμικό.

Με την κυκλοφορία του “Τhe Tennis Pack”, όπου συμπεριλαμβάνει την αναδημιουργία των παπουτσιών αυτών τένις σε τρία χρώματα (λευκό, πορτοκαλί και κίτρινο), ακολουθεί η διαφημιστική καμπάνια της unisex συλλογής, “The Tennis Pack II”, όπου στόχο έχει να προσφέρει αισιοδοξία και να τονίσει την σημασία της ισότητας. Με τα tag lines όπως “Equality is acceptance” ή “Equality is Strength”, η καμπάνια δίνει μια νότα ελπίδας και χαράς.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε γκρουπ πολυποίκιλων νέων ανθρώπων (φυσικά φορώντας ρούχα από της κολεξιόν), να αγκαλιάζονται ή να σχηματίζουν το σήμα του ίσον. Η έκφραση αυτή της ισότητας είναι κάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα τις απόψεις του Pharell, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει στις διακρίσεις. Αν μη τι άλλο, το μήνυμά τους οπτιμιστικό.

Η συλλογή “The Tennis Pack” θα είναι διαθέσιμη από τις 31 Οκτωβρίου, στο επίσημο site της Adidas.

pharrell-williams-x-adidas-originals-campaign-0.jpg

pharrell-williams-x-adidas-originals-campaign-2.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares