Τα καλύτερα looks από τις Λονδρέζικες πασαρέλες

Όλα όσα είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου!

Κέλλυ Νόβακ

Λένε ότι η κάθε χώρα, η κάθε πόλη, έχει την δική της ταυτότητα. Είτε αυτό αφορά τον λαό και την κουλτούρα του, είτε πολύ απλά την μόδα.

Ισχύει και το τελευταίο, ξεκάθαρα λοιπόν. Είναι απόλυτα λογικό και απαραίτητο μία χώρα να έχει στοιχεία που χαρακτηρίζουν το στιλ των κατοίκων της. Στην Νέα Υόρκη υπάρχει αυτή η αίσθηση του «αυστηρού», modern-urban ύφους. Στην Ιταλία… it’s all about the glamour. Στην Ιαπωνία υπάρχει σεβασμός στην κατασκευή των ρούχων κ.ο.κ.

Τι «παίζει» όμως στο όμορφο και μουντό Λονδίνο; Η πόλη καθαυτή, από την αρχιτεκτονική της μέχρι και τον καιρό, παίζει σημαντικότατο ρόλο στο πώς το στιλ των Άγγλων σχεδιαστών αντικατοπτρίζεται στις συλλογές και στα σχέδια των ρούχων τους. Επιρροές αυτού του είδους είναι αναπόφευκτες, αλλά αυτό είναι και κάτι που κάνει την κάθε χώρα, τον κάθε σχεδιαστή να ξεχωρίζει. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται αυτά τα στοιχεία και πώς τα μεταφράζει στα σχέδιά του.

Συνήθως λοιπόν, το στιλ του Λονδίνου χαρακτηρίζεται ως πιο “out there”, πιο avant garde. Και έχει βάση αυτό. Τα σχέδια των designers είναι πιο «βαριά», πιο περίπλοκα και πιο βαρυσήμαντα σε πολλές περιπτώσεις.

Αυτή η αίσθηση φαίνεται να υπήρχε για άλλη μια φορά, στις φετινές Fall 2018 συλλογές που είδαμε κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο.

Σύνολα τα οποία σίγουρα προκάλεσαν εντυπωσιασμό και δεν έκαναν κανένα μας να βαριέται στην όψη τους!

Δες παρακάτω τα καλύτερα!

10lfw_looks_fall18_01.jpg

Natasha Zinko

10lfw_looks_fall18_02.jpg

Emilia Wickstead

10lfw_looks_fall18_03.jpg

Erdem

10lfw_looks_fall18_04.jpg

Christopher Kane

10lfw_looks_fall18_05.jpg

Mary Katrantzou

10lfw_looks_fall18_06.jpg

Preen by Thorton Bregazzi

10lfw_looks_fall18_07.jpg

Burberry

10lfw_looks_fall18_08.jpg

Simone Rocha

10lfw_looks_fall18_09.jpg

JW AndersonAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares