Skip to main content

FASHION NEWS

Φέτος την Άνοιξη θα… λάμψεις!

Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της συλλογής των Marks & Spencer για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018.


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις, βλέπω τον καιρό και ξέρω ότι έχει έρθει η Άνοιξη. Όταν ο ήλιος λάμπει νιώθω την διάθεσή μου να φτιάχνει. Νιώθω να λάμπω κι εγώ! Την ίδια όμορφη αίσθηση νιώσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας συλλογής των Marks & Spencer.

Την Τρίτη 6 Μαρτίου, τα Marks & Spencer υποδέχθηκαν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με την παρουσίαση της νέας τους συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, σε ένα fashion event γεμάτο κομψότητα, ανοιξιάτικη διάθεση και… «λάμψη»!

Ο μοναδικής αισθητικής χώρος της Gallery Zoumboulakis στα Πετράλωνα μετατράπηκε σε έναν μυστικό, «ανθισμένο» κήπο, όπου όλοι εμείς οι καλεσμένοι ανακαλύψαμε για πρώτη φορά τη νέα συλλογή των M&S και ζήσαμε  μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ανανέωσης!
 

m&s_ss18_01.jpg
 

Απολαμβάνοντας δροσερούς και τονωτικούς χυμούς από τα M&S Food, είχαμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στη νέα συλλογή, που ξεχωρίζει για τη φυσική κομψότητα και το ανεπιτήδευτο στυλ της.

Από τις θηλυκές ανοιξιάτικες εμφανίσεις έως τα εντυπωσιακά beachwear looks, η νέα συλλογή M&S προσκαλεί τη σύγχρονη γυναίκα να «λάμψει» με το δικό της μοναδικό τρόπο.
 

m&s_ss18_02.jpg
 

Με έμπνευση τους πρωτότυπους mix & match συνδυασμούς της νέας συλλογής M&S, ο γνωστός hair stylist και make-up artist Γιώργος Φυτάς και η ομάδα του ανέλαβαν στη συνέχεια να μας ανανεώσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Ακολουθώντας τα beauty trends της άνοιξης, η ομάδα «φώτισε» τα πρόσωπά μας, με μικρές δόσεις illuminate make-up και επιμελήθηκαν τα μαλλιά μας, φτιάχνοντας ανάλαφρες πλεξούδες, διακοσμημένες με μικρά λουλούδια!
 

m&s_ss18_03.jpg
 

Γεμάτες ενέργεια, λάμψη και ανοιξιάτικη διάθεση, φωτογραφηθήκαμε στο ειδικό mirror booth απολαμβάνοντας τη δική μας μοναδική “time to shine” στιγμή!
 

m&s_ss18_04.JPG


Highlight του «ανθισμένου» σκηνικού ήταν το picnic corner που δημιουργήθηκε με προϊόντα από τα M&S Home!

#marksandspencerSS18

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ