Η νέα καμπάνια του οίκου Givenchy μεταδίδει… rock vibes

H Clare Waight Keller παρουσιάζει την πρώτη της καμπάνια για τον θρυλικό οίκο.

Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι πολύ καιρό τώρα που η Clare Waight Keller έχει αναλάβει τα ηνία του γαλλικού οίκου Givenchy. Παρόλα αυτά, η μέχρι τώρα πορεία της στο brand έχει πάρει πολύ καλές κριτικές.

Και σίγουρα θα πάρε ακόμα λίγες τώρα, με τη νέα της καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε, με σκοπό να διαφημίσει την spring-summer 2018 συλλογή του brand.

Η σχεδιάστρια οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της καμπάνιας, βέβαια, στον ταλαντούχο φωτογράφο Steven Meisel, ο οποίος με επιτυχία επιμελείται το φωτογραφικό υλικό του project.

Οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν το ξεκάθαρα «ροκ πνεύμα» της συλλογής και τα (ανερχόμενα) μοντέλα Ansley Gullelmi, Felice Noordhoff, Roos Van Elk, Piero Mendez, Lucas Estievenart και Hamid Amar Khodja αποδίδουν και αυτά με τις πόζες τους, την ατμόσφαιρα αυτή.

«Ήθελα το ύφος των μοντέλων να είναι καθηλωτικό οπότε τους ζήτησα να είναι ο εαυτός τους, λες και ήταν καλεσμένοι σε πάρτι στο σπίτι ενός φίλου», δήλωσε η Keller σχετικά. «Πιστεύω ότι απέδωσαν πραγματικά το πνεύμα της γενιάς που αγαπάει την μόδα, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπούν να την κάνουν δική τους».

Η φωτογράφηση έγινε στην Νέα Υόρκη και στην καμπάνια παρελαύνουν πολλά από τα hit κομμάτια της συλλογής, όπως αυτά με τα φουσκωτά μανίκια, τις τσάντες με τα εντυπωσιακά στολίδια πάνω τους, αλλά και τα εκπληκτικά φορέματα που αποδίδουν rock ‘n roll vibes.

Το styling της φωτογράφησης έχει αναλάβει ο Joe McKenna, τα μαλλιά έχει επιμεληθεί ο Guido Palau και το μακιγιάζ η (θεά) Pat McGrath.

givenchy_ss18_campaign_00.jpggivenchy_ss18_campaign_01.jpggivenchy_ss18_campaign_02.jpggivenchy_ss18_campaign_03.jpggivenchy_ss18_campaign_05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares