Skip to main content

FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια του οίκου Givenchy μεταδίδει… rock vibes

H Clare Waight Keller παρουσιάζει την πρώτη της καμπάνια για τον θρυλικό οίκο.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι πολύ καιρό τώρα που η Clare Waight Keller έχει αναλάβει τα ηνία του γαλλικού οίκου Givenchy. Παρόλα αυτά, η μέχρι τώρα πορεία της στο brand έχει πάρει πολύ καλές κριτικές.

Και σίγουρα θα πάρε ακόμα λίγες τώρα, με τη νέα της καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε, με σκοπό να διαφημίσει την spring-summer 2018 συλλογή του brand.

Η σχεδιάστρια οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της καμπάνιας, βέβαια, στον ταλαντούχο φωτογράφο Steven Meisel, ο οποίος με επιτυχία επιμελείται το φωτογραφικό υλικό του project.

Οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν το ξεκάθαρα «ροκ πνεύμα» της συλλογής και τα (ανερχόμενα) μοντέλα Ansley Gullelmi, Felice Noordhoff, Roos Van Elk, Piero Mendez, Lucas Estievenart και Hamid Amar Khodja αποδίδουν και αυτά με τις πόζες τους, την ατμόσφαιρα αυτή.

«Ήθελα το ύφος των μοντέλων να είναι καθηλωτικό οπότε τους ζήτησα να είναι ο εαυτός τους, λες και ήταν καλεσμένοι σε πάρτι στο σπίτι ενός φίλου», δήλωσε η Keller σχετικά. «Πιστεύω ότι απέδωσαν πραγματικά το πνεύμα της γενιάς που αγαπάει την μόδα, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπούν να την κάνουν δική τους».

Η φωτογράφηση έγινε στην Νέα Υόρκη και στην καμπάνια παρελαύνουν πολλά από τα hit κομμάτια της συλλογής, όπως αυτά με τα φουσκωτά μανίκια, τις τσάντες με τα εντυπωσιακά στολίδια πάνω τους, αλλά και τα εκπληκτικά φορέματα που αποδίδουν rock ‘n roll vibes.

Το styling της φωτογράφησης έχει αναλάβει ο Joe McKenna, τα μαλλιά έχει επιμεληθεί ο Guido Palau και το μακιγιάζ η (θεά) Pat McGrath.

givenchy_ss18_campaign_00.jpggivenchy_ss18_campaign_01.jpggivenchy_ss18_campaign_02.jpggivenchy_ss18_campaign_03.jpggivenchy_ss18_campaign_05.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.