Skip to main content

FASHION NEWS

Δες το εκπληκτικό τρέιλερ για την ζωή του Alexander McQueen

Ο θρύλος της Μόδας, τιμάται μέσα από ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για την ζωή του.


Κέλλυ Νόβακ

Ήταν καιρός για ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ. Για τον ιδιοφυή αυτό άνθρωπο που έβαλε τέλος στην ζωή του, πριν 8 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για τον βρετανό σχεδιαστή μόδας, Alexander McQueen.

«Κανένας δεν ανακάλυψε τον Alexander McQueen. O McQueen ανακάλυψε τον εαυτό του», λέει το εντυπωσιακό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας, για τον εξαιρετικό αυτό καλλιτέχνη.

Υλικό από τα παρασκήνια, από έντονες και συναισθηματικές συνεντεύξεις από κοντινούς του ανθρώπους και εικόνες από τα εκπληκτικά του show, απαρτίζουν την ταινία για την ζωή του Lee (όπως τον φώναζαν όλοι) McQueen.

«Το ΜcQueen προσφέρει ένα ζωντανό πορτρέτο του βασανισμένου αλλά εμπνευσμένου δημιουργού για την  δουλειά και την περσόνα του», αναφέρει μια σύνοψη της ταινίας, σύμφωνα με το Tribeca Film Festival. Οι σκηνοθέτες Ian Bonhôte και Peter Ettedgui, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν αυτή την ταινία που μιλάει για την ζωή του βρετανού σχεδιαστή.

Ο McQueen μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να ξεχωρίσει με την δουλειά του στον χώρο της μόδας, εμπνέοντας τους πάντες γύρω του με το ταλέντο και δεξιοτεχνία του και τα πάντα θεατρικά fashion shows του.

Το σύντομο teaser δείχνει στιγμιότυπα από μερικά από τα πιο διάσημα shows του δημιουργού, όπως το θρυλικό S/S 1999 show του, όπου δύο ρομπότ έβαψαν με σπρέι το φόρεμα του μοντέλου Shalom Harlow πάνω στην πασαρέλα αλλά και τo πιο δραματικό S/S 2001 show του.  

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 22 Απριλίου στο Tribeca Film Festival, αλλά η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Κεντρική φωτό: Instagram @lonelybaevintage

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.