Είναι η Meghan Markle ο λόγος που η Burberry δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει αληθινή γούνα;

Την αγαπάμε λίγο παραπάνω μετά απ’ αυτό. Το δηλώνουμε επίσημα.

Κέλλυ Νόβακ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον βασιλικό γάμο έχει ξεκινήσει, αλλά η επίδραση που έχουν οι πράξεις της Meghan Markle είναι ήδη τεράστια. Πέρα από το γεγονός, ότι το κάθε της βήμα «παρακολουθείται», εξετάζεται και... κοπιάρεται πολλές φορές, η Markle και οι απόψεις της έχουν ήδη μεγάλο αντίκτυπο στην νεολαία και όχι μόνο!

Το αντίκτυπο αυτό που έχει λοιπόν, επεκτείνεται μέχρι τους μεγαλύτερους οίκους μόδας! Ένας απ’ αυτούς και το βρετανικό brand, Burberry. O οίκος δήλωσε πρόσφατα ότι η αληθινή γούνα έχει πλέον απαγορευτεί από τις συλλογές του.

Αφορμή για αυτή την θετική αλλαγή, φαίνεται να μην είναι αποτέλεσμα ακτιβιστών, αλλά της εν λόγω μέλλουσας Δούκισσας του Sussex!

Η Meghan Markle, η οποία φόρεσε ένα Burberry παλτό κατά την επίσκεψή της στο Εδιμβούργο τον Φεβρουάριο, αρνήθηκε να φορέσει πραγματική γούνα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, να επηρεάσει και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια από το να φοράει αληθινή γούνα!

Σύμφωνα με δήλωση από το Humane Society International, η Executive Director, Claire Bass είπε στο Harper’s Bazaar UK: «Ο οίκος Burberry είναι από τους πιο αγαπημένους της βασιλικής οικογένειας, οπότε η Meghan Markle που είναι γνωστό ότι δεν της αρέσει η αληθινή γούνα σημαίνει ότι θα φροντίσει και τα υπόλοιπα μέλη του παλατιού να το ξανασκεφτούν πριν φορέσουν ρούχα του brand. Αυτό έκανε τον βρετανικό οίκο να ξανασκεφτεί την πολιτική που έχει απέναντι στην χρήση αληθινής γούνας».

Κεντρική φωτό: instagram @oldvillage_About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares