Skip to main content

FASHION NEWS

Προορισμός: Παπούτσια!

Του Αγ. Πνεύματος έφυγες για...ταξιδάκι στo attica!  


Κέλλυ Νόβακ

Hey you! Shoegal! Ξέρουμε ότι έχεις εμμονή με τα παπούτσια, γι’ αυτό και έχω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση να σου κάνω. Υπάρχουν πολλά (πολλά όμως) παπούτσια… εκεί έξω που δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν. Τι παπούτσια λες;

Από stylish sneakers, πιο urban πέδιλα, διαχρονικά μοκασίνια, μοντέρνα oxfords, εντυπωσιακές γόβες μέχρι και τα πιο άνετα flatforms! Τα πιο διάσημα designer brands και μοναδικά shoe items κατακτούν την οθόνη σου και σε οδηγούν…. στο attica!

Στο attica, το μεγαλύτερο shoe destination στην πόλη, τα παπούτσια γίνονται πρωταγωνιστές! Τα πιο περιζήτητα shoe items κατακτούν τα Social Media και τις καρδιές μας και κάνουν το δικό τους ταξίδι στους πιο stylish προορισμούς! Μία βόλτα από το Facebook και το Instagram του attica και το σίγουρο είναι πως θα θέλεις να τα προσθέσεις όλα στη συλλογή σου, για καλοκαιρινά βήματα που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά σου!
 

attica_destinationshoes_01.jpg
 

Ανακάλυψε το hashtag #DestinationSHOES και περιπλανήσου ανάμεσα σε ανατρεπτικά sneakers που αναδεικνύουν την urban πλευρά σου, σε must-have σανδάλια και πλατφόρμες που απογειώνουν τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες όπου κι αν βρίσκεσαι, αλλά και σε oxfords ή brogues για κλασσικές και πάντα στιλάτες ανδρικές εμφανίσεις.
 

attica_destinationshoes_02.jpg
 

Designer brands όπως Κurt Geiger, Sam Edelman, Tod’s, Hogan, Michael Kors, Allen Edmonds, Church’s, Sebago, Boss, Timberland, Nike, adidas, VANS, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren και αμέτρητα άλλα, δημιουργούν μία αναπάντεχη εμπειρία στα Social Media, οδηγώντας όλους τους shoe lovers σε έναν κοινό προορισμό, το attica!

Facebook: @atticadps

Instagram: @atticaofficial

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας