Skip to main content

FASHION NEWS

#OyshoObsession: Θα πάθεις εμμονή με τη νέα συλλογή της Oysho

Εμείς πάθαμε πάντως.


Κέλλυ Νόβακ

Αν αφήσουμε στην άκρη το γεγονός, ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου brand, η Oysho -τελείως αντικειμενικά-, έχει ωραία εσώρουχα. Αρχικά, έχει καλής ποιότητας εσώρουχα (ειδικά για τις τιμές τους) και σχέδια για όλα τα γούστα.

Βάζεις πάνω απ’ όλα την άνεση; We got you. Σου αρέσει να φοράς τα εσώρουχά σου, σαν outerwear (και εμένα!); Η Oysho έχει κι απ’ αυτά! Θέλεις να είσαι σέξι για τον σύντροφό σου; Και εδώ άπειρες οι επιλογές.

Στην τελική, αυτό δεν είναι το νόημα; Να μπεις σε ένα κατάστημα εσωρούχων και να μπορείς να καλύψεις όλες σου τις ανάγκες;

Κάπως έτσι, αισθάνθηκα με το που μπήκα στο πανέμορφο και ιστορικής σημασίας κτίριο της «Αμαλίας 36» πριν λίγες ημέρες, όπου το εν λόγω brand μας παρουσίασε την συλλογή του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα ’18-’19.

oyshopressday_01.jpg

Πάνω 90 καλεσμένοι του brand (από το χώρο της μόδας και των περιοδικών, στιλίστες, fashion editors, fashion bloggers, sites και αγαπημένοι φίλοι του brand), δώσαμε το παρόν στην εκδήλωση  για να απολαύσουμε την νέα εκπληκτική συλλογή.

oyshopressday_02.jpg 

Η νέα κολεξιόν ξεχώρισε για την γήινη χρωματική παλέτα της, τα νέα, ενδιαφέροντα prints, καθώς και για την βασική σειρά “Join Life” και την δέσμευση της Oysho για το σεβασμό της βιωσιμότητας! Για περισσότερα, μπες στο www.oysho.com

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.