Skip to main content

FASHION NEWS

THEMIS • Z: Το ελληνικό brand που επιβάλλεται να γνωρίσεις

Ανεπιτήδευτη κομψότητα και φίνα υφάσματα σε μία συλλογή που μαγνητίζει.


Κέλλυ Νόβακ

Το ελληνικό brand THEMIS • Z υποδέχτηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου εκπροσώπους του Τύπου, bloggers και σημαντικούς ανθρώπους από το χώρο της μόδας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο pop-up corner του Attica στο Golden Hall, προκειμένου να παρουσιάσει την καλοκαιρινή Συλλογή μαζί με τη Βίκυ Καγιά.

themisz_001.jpgΟι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον υπέροχα στημένο χώρο και να ξεναγηθούν στον κόσμο της σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αγοράσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια. Η απλότητα των γραμμών και η λιτή πολυτέλεια των υλικών της νέας Συλλογής, σε συνδυασμό με την ανεπιτήδευτη κομψότητα των μοτίβων συνεπήραν τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας τους νοητά σε πολυτελείς καλοκαιρινούς προορισμούς. themisz_02.jpgthemisz_03.jpgΗ σχεδιάστρια έχει ήδη χαρακτηριστεί από τον διεθνή τύπο ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας», ένας τίτλος που μεταφράζεται στη Συλλογής της μέσω των γήινων αποχρώσεων και των χρυσών λεπτομέρειών.

Για τη σεζόν που διανύουμε, η Θέμις Ζουγανέλη εμπνέεται από τις ζεστές αποχρώσεις της γης, παίζει με το έντονο μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης, ενδίδει στο σκονισμένο ροζ και δανείζεται το crispy λευκό για τσάντες που αφήνουν το στίγμα τους με την απαράμιλλη κομψότητά τους.

themisz_04.jpg

Κλασικά σχέδια και νέες προσθήκες, όπως η φινετσάτη belt bag με τη χρυσή αλυσίδα, η κομψή pochette με το χαρακτηριστικό Infinity μοτίβο σε χρυσό και οι «ρευστές» tote και shopper που με το αφοδράριστο σουέντ μιμούνται τις οργανικές φόρμες της φύσης, χαρίζοντας αίσθηση απόλυτης ελευθερίας, συνθέτουν μια συλλογή από τσάντες που κάθε σύγχρονη γυναίκα επιθυμεί να αποκτήσει.Κάπες από απαλό σουέντ και διακοσμημένες με μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία ή από μεταξωτό λινό ύφασμα και χρωματιστά μοτίβα σε όλη την επιφάνειά τους, μεταξωτά tops με spaghetti straps σε nude αποχρώσεις και pop χρώματα, χαλαρά σορτς και μάξι φούστες άλλοτε διακοσμημένες με μια φάσα χρωματιστών μοτίβων στο τελείωμα του ποδόγυρου και άλλοτε με μπλε, πράσινα και κόκκινα γεωμετρικά σχήματα σε όλη την επιφάνειά τους για statement εμφανίσεις απαρτίζουν μια υπέροχη Συλλογή από κομμάτια που σαγηνεύουν με τον κλασικό, αλλά συγχρόνως signature σχεδιασμό τους.

themisz_05.jpg

«Για εμένα το THEMIS • Z αφορά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής. Πρόκειται για ένα brand όπου η κομψότητα συναντά την απλότητα, γεννώντας την πιο ουσιαστική μορφή της πολυτέλειας», εξηγεί η Ελληνίδα σχεδιάστρια. Κατασκευασμένη στο χέρι, από άριστους τεχνίτες και εξαιρετικά υλικά, η νέα Συλλογή THEMIS • Z καλωσορίζει το καλοκαίρι χαρίζοντας διαχρονικές δημιουργίες στις γυναίκες που είναι πραγματικές connaisseurs του στιλ.

 

SHOWROOM: Στησιχόρου 1, Κολωνάκι, +(30) 210 7250442

OFFICIAL WEBSITE & E-SHOP: www.themisz.com

INSTAGRAM: www.instagram.com/themiszc

FACEBOOK: www.facebook.com/ThemisZHome

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κα. Παπαποστόλου Κατερίνα,

m: (+30) 695 8477545, e: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30