Αυτά τα κορδόνια δεν είναι απλά κορδόνια

Το σημαντικό μήνυμα πίσω από τα (em)POWER Laces.

Κέλλυ Νόβακ

Δεν θα ήταν θαυμάσιο κάθε φορά που δένεις τα παπούτσια σου, να βλέπεις γραμμένο πάνω τους και ένα εμψυχωτικό μήνυμα;

Ε, λοιπόν, υπάρχει ένα brand που αποφάσισε ότι κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και όταν κάνουμε αυτή την τόσο απλή κίνηση, ότι μπορεί να μας υπενθυμίζει πως είμαστε ατρόμητες.

Το (em)POWER Laces πρόκειται για μία νέα σειρά κορδονιών η οποία είναι αφιερωμένη στο να εμπνέει τις γυναίκες και γενικά, όλους τους υποστηρικτές του γυναικείου φύλου.

Τα κορδόνια είναι το πρώτο προϊόν από το Women You Should Know (WYSK) ένα brand το οποίο πασχίζει να εμψυχώσει γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο, από το 2011.

Η co-founder Jen Jones δήλωσε σχετικά: «Θέλαμε έναν απλό, αλλά σούπερ κουλ τρόπο- με μια πινελιά από την ομορφιά της νοσταλγίας του ’80-, για να παραμείνουμε κινητοποιημένες ώστε να πασχίζουμε για τον καλό σκοπό και να έχουμε το κεφάλι ψηλά κάθε φορά και να μην κοιτάμε κάτω. Οπότε με το να εκμεταλλευτούμε την δύναμη του λόγου, δημιουργήσαμε κάτι που έχει απήχηση».

Η συλλογή περιλαμβάνει 5 διαφορετικά στιλ κορδονιών (10 δολάρια το καθένα) και οι εμψυχωτικές λέξεις που αναγράφονται είναι badass”, “feminist”, “warrior” και “fearless”.

Τα (em)POWER Laces δημιουργούνται στην Αμερική από εταιρία που έχει ιδρύσει γυναίκα και όλα τα έσοδα πάνε κατευθείαν στο WYSK, όπου στηρίξει γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, ο οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τα κορδόνια, όπως θέλει εκείνος/η. Μπορεί να τα βάλει στα παπούτσια του, στο χέρι του, στον λαιμό σαν choker, σαν κορδέλα για τα μαλλιά κ.ο.κ.!

Φωτό: instagram @empower_lacesAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares