Θυμάσαι την συλλογή της Adidas Originals με την Mary Katrantzou; Τώρα μπορείς να την αγοράσεις και από το σπίτι σου, χάρη στα καταστήματα Καλογήρου!

Shopping με ένα κλικ.

Κέλλυ Νόβακ

Τα καταστήματα Καλογήρου αλλά και το Kalogirou.com υποδέχονται την νέα συλλογή της πολυαγαπημένης σχεδιάστριας μόδας Mary Katrantzou με την θρυλική εταιρία Adidas Originals

Τα καταστήματα Καλογήρου είναι εγγύηση στο χώρο των υποδημάτων και είναι γνωστά για την μεγάλη ποικιλία των brands αλλά και επώνυμων σχεδιαστών που εισάγουν στην Ελλάδα. Αποδεδειγμένα fan της σχεδιάστριας, η Καλογήρου θα διαθέτει την πολυαναμενόμενη συλλογή η οποία περιλαμβάνει καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και αισθητική με την μοναδική χρήση των patterns. Η ίδια δήλωσε σχετικά με την συνεργασία της με την Adidas: «Μεγάλωσα φορώντας Adidas, όπως όλα τα παιδιά. Ήταν για μένα, μεγάλη πρόκληση να συνεργαστώ με ένα παγκόσμιο brand. Καθώς πιστεύω στα prints και τα χρώματα απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό, είναι μεγάλη μου χαρά που το έργο μου μεταφράζεται σε μια σειρά προϊόντων που μπορούν να απολαύσουν περισσότεροι άνθρωποι».

Η συλλογή υποδημάτων adidas Originals by Mary Katrantzou θα διατίθεται στα καταστήματα Καλογήρου και στο Kalogirou.com από τα μέσα Νοεμβρίου.

adidasxkatrantzou_1.jpg

adidasxkatrantzou_2.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares