Αυτή η κλασική τσάντα κάνει comeback

LV never goes out of style…

Κέλλυ Νόβακ

Θυμάμαι από μικρή την μητέρα μου να θέλει να αγοράσει μια Louis Vuitton τσάντα. «Είναι διαχρονική αυτή η τσάντα», μου έλεγε πάντα. Είχε δίκιο και τα καλά νέα είναι ότι κατάφερε να κάνει αυτή την επένδυση. Άλλες εποχές τότε, βλέπεις.

Όπως και να έχει, αυτή η τσάντα θεωρείται μέρος της «κληρονομιάς» μου. Σου ακούγεται υπερβολικό; Ίσως ναι, αλλά ισχύει, αν σκεφτείς ότι τσάντες σαν αυτές, αξίζουν πολλά ευρώ.

Παρόλα αυτά, πέρα από το κόστος τους, οι τσάντες αυτές, είναι διαχρονικές. Όπως πολύ σωστά μου είχε πει η μητέρα μου: «Θα μπορείς να την φοράς κι εσύ παιδί μου, όταν μεγαλώσεις». Είχε δίκιο (και πάλι). Μια τέτοια τσάντα στην ντουλάπα μιας γυναίκας, είναι σαν ένα κειμήλιο που θα περνάει από γενιά σε γενιά!

Απόδειξη, το γεγονός ότι αυτή την τσάντα και για την ακρίβεια, ένα συγκεκριμένο σχέδιο της Louis Vuitton, έχει κάνει comeback! Πολλές σταρ έχουν αρχίσει να «επαναφέρουν» στις εμφανίσεις τους μια LV τσάντα ώμου, προσφέροντας μια ρετρό αλλά και fashion forward αισθητική παράλληλα!

Δες παρακάτω πώς φοράνε ένα LV backpack οι παρακάτω σταρ!

backpacklv_01.jpgHailey Baldwinbackpacklv_02.jpgIggy Azalea  backpacklv_03.jpgRihanna backpacklv_04.jpgBella Hadid backpacklv_05.jpgKourtney Kardashian  

Φωτός: Pinterest

Κεντρική φωτό: Instagram @ laylapanamAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares