Αυτά είναι τα νέα «μοντέλα» του Olivier Rousteing

Είναι τόσο όμορφα που μοιάζουν με…. ψεύτικα!

Κέλλυ Νόβακ

Ο οίκος Balmain μόλις παρουσίασε το νέο… gang μοντέλων του. Ως γνωστόν, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του brand, Olivier Rousteing, δίνει τεράστια σημασία στην επιλογή των μοντέλων του, είτε πρόκειται να περπατήσουν στην πασαρέλα, είτε να φωτογραφηθούν για κάποια καμπάνια.

Χαρακτηρίζοντας τα αγαπημένα του μοντέλα ως “The Balmain Army”, για τον ίδιο, αλλά και για το brand, η επιλογή των προσώπων αυτό είναι πολύ σημαντική. Τόσο ώστε πάει ένα βήμα παραπέρα!

Ο οίκος λοιπόν, έρχεται σε επαφή με την τεχνολογία και δημιουργεί το δικό του “virtual army”. Και εξηγώ: κατασκεύασε ψηφιακά μοντέλα για να παρουσιάσει την νέα του συλλογή.

Στο site του οίκου αναφέρεται σχετικά: «Ο οποιοσδήποτε και όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στον αυξανόμενο αριθμό του ‘στρατό του Balmain” –χρειάζεται μόνο να μοιραστούν το έντονο πνεύμα της περιπέτειας τους, όπως τα νέα μας ψηφιακά icons, Margot, Shudu και Zhi που αντικατοπτρίζουν την ομορφιά, το ροκ στιλ και την δυναμική αυτοπεποίθηση».

Τα άκρως ρεαλιστικά μοντέλα, δημιουργήθηκαν από τον φωτογράφο, Cameron-James Wilson, ο οποίος έφτιαξε την Shudu το 2017. Το «στίλινγκ» έχει γίνει από το CLO Virtual Fashion.

Η Shudu είναι ήδη αρκετά γνωστή, ως το πρώτο ψηφιακό supermodel. Η σελίδα της στο Instagram έχει σχεδόν 140.000 followers και έχει συμμετάσχει σε καμπάνια του Fenty Beauty αλλά και σε φωτογραφήσεις του WWD και του Cosmopolitan.

Κεντρική φωτό: Instagram @ balmainAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares