Γιατί δεν μας δείχνει το δεύτερο νυφικό της η Meghan Markle;

H απάντηση εντός.

Κέλλυ Νόβακ

Πριν λίγες ημέρες, το Kensington Palace ανακοίνωσε ότι τα ρούχα της Meghan Markle και του Prince Harry από τον εντυπωσιακό γάμο τους τον Μάιο, θα παρουσιαστούν για μερικούς μήνες, στο Windsor Palace και στο Palace of Holyroodhouse.

Η έκθεση θα έχει τον τίτλο, “A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex,” και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το εκπληκτικό νυφικό της Markle, του οίκου Givenchy που σχεδίασε η Clare Waight Keller (καλλιτεχνική διευθύντρια του brand).

Παρόλα αυτά, το δεύτερο νυφικό (που σχεδίασε η Stella McCartney) με το οποίο εμφανίστηκε η Markle στην δεξίωση, θα λείπει. Ο λόγος; Επειδή, το ζευγάρι θεώρησε την δεξίωση ως ένα event πολύ προσωπικό, η Markle δεν θέλει να εκθέσει το δεύτερο φόρεμα, και να το κρατήσει στην ντουλάπα της!

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι η Δούκισσα, θέλει να κρατήσει κάποιες στιγμές του γάμου της, για εκείνη, τον Harry και τους καλεσμένους!

Η απόφαση της Markle είναι σεβαστή. Εξάλλου, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει το εξαιρετικής κατασκευής και δεξιοτεχνίας Givenchy φόρεμα και το πολλών μέτρων custom made, κεντημένο στο χέρι πέπλο.

Ακόμη, στην έκθεση θα παρουσιαστεί η διαμαντένια τιάρα που φόρεσε η Markle στον γάμο, την οποία της «δάνεισε» η Βασίλισσα Ελισάβετ, αποκλειστικά για το μυστήριο. Η τιάρα είχε κατασκευαστεί αρχικά το 1932 για την γιαγιά της Βασίλισσας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί σε έκθεση το κόσμημα.

Η έκθεση με τα ενδύματα της Meghan και του Harry από τον γάμο τους, θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Κεντρική φωτό: Instagram @kensingtonroyal 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares