Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς να συνδυάσεις στιλ και… οικολογία στις εμφανίσεις σου

Υπάρχει ένα brand που συνδυάζει και τα δύο…


Κέλλυ Νόβακ

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον (και πολύχρωμο) πρωινό, σε μια βροχερή ημέρα. Στον πανέμορφο πολυχώρο Αθηναΐς, πριν λίγες μέρες, η Gap μας προσκάλεσε στην παρουσίαση της νέας της φθινοπωρινής συλλογής!

Με πρωταγωνιστή το denim και κεντρικό μήνυμα το σύνθημα Good Creates Good, η συλλογή του brand αποπνέει το γνωστό casual & cool χαρακτήρα της Gap που για περισσότερα από 45 χρόνια παγκοσμίως και 10 χρόνια στην Ελλάδα έχει συνδεθεί με την ελευθερία έκφρασης του προσωπικού στιλ, μέσα από άνετες και κομψές επιλογές denim, ρούχων και αξεσουάρ, για τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά.

Φέτος το Φθινόπωρο η Gap πρωτοπορεί με τη συλλογή Soft Wear, που περιλαμβάνει υπέροχα ανδρικά και γυναικεία denim και tops από εντυπωσιακά απαλά υφάσματα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και φοριούνται άνετα όλες τις ώρες της ημέρας. Τα υπέροχα απαλά υφάσματα Soft Wear χαρίζουν στα denim παντελόνια της Gap εξαιρετική εφαρμογή και άνεση, χωρίς να θυσιάζουν τίποτα από το κλασικό denim look που αγαπάμε.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία φθινοπωρινή συλλογή περιλαμβάνει άνετα Soft Wear denim παντελόνια σε όλα τα στιλ, από slim και skinny, έως jegging (jeans+leggings), διαχρονικά Girlfriend Chinos, κομψά παντελόνια Khakis, υπέροχα φθινοπωρινά φορέματα, πολύχρωμα T-shirts, αλλά και activewear κομμάτια της συλλογής GapFit.

gapfallcollectionevent_01.jpgΟ Παναγιώτης Χατζηδάκης  

Τα διαχρονικά παντελόνια Girlfriend chinos της Gap δε βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας. Το κλασικό τους look ανανεώνεται με νέα χρώματα και πινελιές που θα λατρέψετε. Όλα τα παντελόνια της συλλογής προσφέρουν την άνετη αίσθηση ενός παλιού και αγαπημένου ρούχου που με το χρόνο γίνεται ακόμα πιο αυθεντικό, χάρη στην ειδική επεξεργασία των υφασμάτων. Πλάι στα κομψά khakis παντελόνια της Gap σε κλασικά χρώματα, προστέθηκαν νέες προτάσεις με patterns ή καρό που μπορούν άνετα να συνδυαστούν για απλές καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο, ή και πιο επίσημες εκδηλώσεις.  Ακόμα η συλλογή φθινοπωρινών φορεμάτων Gap ανανεώθηκε με υπέροχες επιλογές για κάθε γυναικεία σιλουέτα που περιλαμβάνουν υπέροχα κρουαζέ φορέματα με floral prints, σε midi ή maxi μήκος, ιδανικά για όλες τις γκαρνταρόμπες. Τέλος η Gap παρουσίασε και τα νέα κομμάτια της συλλογής GapFit που σχεδιάστηκε για κάθε αθλητική δραστηριότητα, από χαλαρωτική yoga, μέχρι και προπονήσεις έντονων απαιτήσεων.

gapfallcollectionevent_02.jpg

Τέλος η Gap πρωτοπορεί με το μήνυμα Good Creates Good που προβάλει η φετινή φθινοπωρινή καμπάνια και γεννήθηκε μέσα από τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν και τις πρωτοβουλίες της στο πλαίσιο του προγράμματος Gap for Good. Χάρη στις τεχνικές Washwell™ που χρησιμοποιεί η Gap για την παραγωγή των ρούχων της καταφέρνει να εξοικονομεί πολύτιμους υδάτινους πόρους, περιορίζοντας παράλληλα την περιβαλλοντική ρύπανση, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα και το cool denim look που όλοι αγαπάμε. Δημιουργώντας καλύτερα προϊόντα, με καλύτερη ποιότητα και καλύτερη για το περιβάλλον διαδικασία παραγωγής, η Gap ανοίγει έναν κύκλο καλοσύνης με σεβασμό σε όσους φορούν τα ρούχα της, αλλά και στο περιβάλλον, καταναλώνοντας λιγότερο νερό και χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά για έναν καλύτερο κόσμο.

 

gapfallcollectionevent_03.jpggapfallcollectionevent_04.jpg Ακολούθησε την Gap στο IG: @gapgreece 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε