Μοντέλα με τρία στήθη περπάτησαν στην πασαρέλα του GCDS

Η Μόδα καμιά φορά, μας προβληματίζει.

Κέλλυ Νόβακ

Η Μόδα μπορεί πολλές φορές να γίνει «ενοχλητική» μέσα στην διαφορετικότητά της. Πολλοί σχεδιαστές μόδας, επιλέγουν να παρουσιάσουν συλλογές οι οποίες δεν ακολουθούν απαραίτητα τις τυπικές νόρμες με τις οποίες έχουμε συνηθίσει ν’ αντιλαμβανόμαστε την μόδα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η Μόδα να θεωρείται και ως μία μορφή τέχνης, όταν σχεδιαστές μέσα από τα ρούχα τους, εκφράζουν τον εαυτό τους, μια κατάσταση, ένα έργο τέχνης, που έχει την δική τους ιδιαίτερη ματιά. Ε, λοιπόν στα… μάτια του ιταλικού street-wear brand GCDS, οι γυναίκες έχουν τρία στήθη και όχι δύο!

Για την Spring 2019, το brand επέλεξε να προσθέσει στα σώματα των μοντέλων του τρία ψεύτικα στήθη, τα οποία ξεπρόβαλλαν μέσα από τα cropped tops του designer.  

Σε συνέντευξη στο WWD, ο creative director του brand, Giuliano Calza, δήλωσε ότι η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από το μέλλον, όπου οι υπολογιστές δεν υπάρχουν πια και όλοι αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε ξανά με αναλογικές συσκευές. Μάλλον αυτό σημαίνει κι όλας, ότι οι γυναίκες έχουν τρία στήθη….

ΟΚ, σίγουρα ο σκοπός του designer ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά μήπως αυτό μας κάνει να ξεχνάνε τα ρούχα που βλέπουμε στην πασαρέλα, που είναι στην τελική το νόημα; 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares