Skip to main content

FASHION NEWS

Το φετινό Ladies Run της adidas ήταν… γυναικεία υπόθεση

Άλλος ένας επιτυχημένος αγώνας δρόμου από τις adidas Women.


Κέλλυ Νόβακ

Η adidas, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών και οι adidas Women συμμετείχαν και φέτος στον αγώνα δρόμου, που είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, το Ladies Run. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η adidas έντυσε όλες τις Ladies του αγώνα με το επίσημο running t-shirt που σχεδιάστηκε για τη διοργάνωση από την εταιρεία, προσφέροντας την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζονταν σε κάθε σημείο της διαδρομής.

Την Κυριακή 21.10 στην Παραλία του Αστέρα στην Βουλιαγμένη, το γυναίκειο community της adidas, οι adidas Women και οι Ladies των adidas Runners Athens, έτρεξαν παρέα σε ένα δυναμικό run 5χλμ, απελευθέρωσαν όλη τους την ενέργεια και συνδύασαν τη διασκέδαση με τον αθλητισμό και το στυλ. Γυναίκες από το χώρο του αθλητισμού, της μόδας και των media, η Captain των adidas Runners Athens Ντενίζ Δημάκη, οι coaches Κατερίνα Μπερδούση, Αγγελική Κουτελέκου, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου, Χαρά Σκουλαρίκη και Χαρά Γιδαράκου αλλά και πολλά μέλη της κοινότητας των adidas Runners Athens, έγιναν μια παρέα και απογείωσαν τη γυναικεία τους φύση, κατακτώντας τη διαδρομή και τους στόχους τους.

adidaswomen_01.jpg

Οι adidas Women ξεχώρισαν όχι μόνο για το στυλ τους αλλά και για τις επιδόσεις τους, κυριαρχώντας στο βάθρο του Ladies Run, γι’ ακόμη μία χρονιά. Στη Γενική Κατηγορία, η Κατερίνα Μπερδούση, Running Coach των adidas Runners Athens, ανακηρύχθηκε νικήτρια του αγώνα, η Ντενίζ Δημάκη, Captain των adidas Runners Athens, κατέκτησε την 2η θέση ενώ η Χαρά Σκουλαρίκη, Nutrition Coach των adidas Runners Athens, την 5η θέση, ενώ στις αντίστοιχες ηλικιακές τους κατηγορίες ήρθαν πρώτες.

adidaswomen_02.jpg

Η ημέρα ήταν μοναδική και για την κινηματογραφική πρόταση γάμου που έγινε στην νικήτρια του αγώνα, Κατερίνα Μπερδούση, από τον σύντροφό της ακριβώς στον τερματισμό, που αποδεικνύει ότι οι adidas Women ξέρουν να ζουν δυνατές στιγμές και σε συνδυασμό με τις κορυφαίες επιδόσεις, σηματοδοτούν το Ladies Run κάθε χρονιά.

adidaswomen_03.jpg Εκτός όμως από τις αθλητικές επιδόσεις τους, οι adidas Women νοιάζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός παγκόσμιου community που τρέχει για έναν ανώτερο σκοπό. Για το λόγο αυτό, η adidas είχε διαμορφώσει ένα ειδικό booth που ήταν αφιερωμένο στην παγκόσμια πρωτοβουλία της Parley for the Oceans για την προστασία των ωκεανών από το πλαστικό. Πρωταγωνιστής του booth ήταν το adidas running παπούτσι UltraBOOST x Parley, για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιούνται περίπου 11 πλαστικά μπουκάλια που συγκεντρώνονται από ακτές και παραλίες. adidaswomen_04.jpg 

Λίγο πριν το φετινό πολυαναμενόμενο Ladies Run, το γυναικείο community της adidas, έχει αποδείξει ότι είναι #HereToCreate, απολαμβάνοντας μοναδικά runs και workouts στο κέντρο της Αθήνας ήδη από τις αρχές του μήνα. Παρέα με κορυφαίους αθλητές αλλά και ambassadors της adidas, οι adidas Women, προπονούνται σε καθημερινή βάση και ζουν ξεχωριστές running εμπειρίες, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους, ενόψει της κορυφαίας δρομικής γιορτής της χώρας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, την Κυριακή 11.11.

Μείνε συντονισμένη στη σελίδα της adidas (CY, CR) στο Facebook και στο επίσημο προφίλ της @adidasgr στο Instagram για να μαθαίνεις όλα τα νέα. Μπες στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens και κλείσε θέση για τις επόμενες running εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!